EsraEse 9 haftalık hamileyim Benim akşamları aşırı midem bulanıyor ve genellikle kusuyorum Akşamları özellikle mide bulantısı yaşayan var mı kusan benim gibi nasıl önüne geçtiniz kaçıncı haftada başladı bitti
Esrasen EsraEse 6+1de başladı 15 haftaya kdr sürdü hemde aksam degil öyle durmaksizin 7 24 😄 3 kilo verdim kusmaktan zor günlerdi ama geçiyor
esinaltintaas EsraEse Aynı durumdayız sadece haftalarımiz farklı ilk zamanlar sabah bulantım olurdu şuan 14 haftalığız sabah artı akşam bulantıları çıktı birde 🤢
Eda5858 EsraEse valla canım bende öyleydim bugün aç karnına ayva yedım bi kaç dilim iyi geldi akşam ustu bulandı yıne yedim yine iyi geldi 6 haftalık benımkide günde 3-4kez kusan ben bugün kusmadım dene belki sana da iyi gelir
dmtoc EsraEse ay herkesin sabah bulantısı olur benim de akşama doğru bulantılarım oluyordu ve kuzuyorum günde 2 3 defa. bulantı ilacı da hiç bir şekilde geçirmiyordu. bir çaresi yok yani. benim 16. haftada geçer. darısı size ❤️
EsraEse esinaltintaas aşırı kötü bişey yemek yiyemiyorum su içemiyorum herşey kokuyor gibi sonrası felaket 😂
Esin112 EsraEse bende 9 haftalik hamileyim.ve kendi evimde duramıyorum kokuyor yemek yapamıyorum ev değişikligi yap bence yani kaynanan annen yakınsa biraz git iyi geldi bana
EsraEse Eda5858 yok etkili olmadı limon yedim limon geçirdi birazda olsa gerçi o bulantı varsa bi şekilde çıkıyor:D
Merineri Bulantı için doktorundan hap iste canım ben öyle rahatladım. Ona rağmen tamamen kesmiyor ama yemek yiyebiliyorsun ve kusmuyorsun en azından yediklerin kalıyor
EsraEse esinaltintaas evet bende öyle gerçekten bardaktaki su bile kokuyor gibi çalkalayıp içiyorum resmen o kadar
AsenaEmre 13 haftalığız 2 hafTa felan çok rahattım tekar başladı 😔😔 eeee 4 ayda saclanir artar diyorlar Allah yardımcımız olsun 😔😔
EsraEse AsenaEmre amin canım bazılarında 4.ayda geçiyormuş tamamen diyorlar bakalım yaşayıp göreceğiz
EsraEse Esin112 yakın ama herkes çalışıyor canım o yüzden kendi evimde duruyorum çok kötü ya bidaha hamile kalır mıyım sanmıyorum 😂