Zhr_cfrdmr Guneyinannesi1 bende kürtaj oldum doktoruma 3 ay sonra kontrole gittiğimde henüz rahimim temizlenmemişti bence bekle canım 3 ay dediyse bize 6 ay demişti doktor ama ben 10 ay sonra hamile kaldım şimdi 27+1 günlük hamileyim şükür olur sabrettt canım hayırlısını iste
Guneyinannesi1 Dgnyagli bekleyeceğim büyük ihtimal denemelere 3.aymi balamam gerekiyor yoksa 4.ay mi analmadim
Dgnyagli Guneyinannesi1 bana doktorum 3 adet geçir sonra deneyin dedi, bende öle yaptım. Yani 3. Adetin bitikten hemen sonra denemelere başlıya bilirsin
Ebruakcetin Guneyinannesi1 benim bebegimin kalbi 16. Hafta da durdu kürtaj oldum doktorum bana da 3 ay dedi ama biz eşimle minimum 6 ay duralım eğer bir cocugumuz olacaksa ve rahim kendini toparlamadan olur ve o yavruyu da kaybedersek diye. Sonuçta bizim acelemizden dolayı bir bebek daha canından olabilir diye baktık biz. Ekimin başında kürtaj oldum nisan ayında hamile kaldim şuan 38+5 teyiz.
Rabismomm4 Guneyinannesi1 kuzum 3 çocuk var birde uzuktan eğitim malum yatamiyor insan ama sıkıntı yok şükür birşey de olmaz inşeallah 🤗
Burcussskdr Guneyinannesi1 olmadı diyemem ama yedinci aya kadardı 🙏 ilk başta kalk atışını duymak için her sedyeye yattığımda bi endişe oluştu içimde her kalp atışında bir oh çektim ❤️ Yedinci aydan sonra doktorum artık erken doğum riski kalmadı dedi ordan sonra daha keyfini çıkardım hamileliğimin 🥰🥰
gulnur_02 Guneyinannesi1 ben bi bebek kaybettim üstüne düşük üstüne kimyasal gebelik sabırsızlığınızı anlıyorum çokta haklısınız ama inanın 3 ay hrmen geöer şuan sizin için beklemek bile sizi ne derece bunaltır anlıyorum ama lütfen sıkın dişinizi gebe jalsanız bile düşük yapma olasılığınız yüksek bi acıyı daha ihtimale almayın sıkın dişinizi
Masal2020 Guneyinannesi1 kesinlikle bekle acelen varmı yani saglıklı olman için rahminin kendine gelmesi için bekle derim bn düşükten sonra 3ay dedi doktr bekledm çevrendekiler doktormu yani bnce doktorunu dinlemelisin canım
Masal2020 Guneyinannesi1 insan acele ediyor bende öyleydim ama inanın sabredin daha iyi olucak herşey🙏🏻
Guneyinannesi1 Masal2020 hm sey dicem ya 31 aralikta kurtaj oldum marttami calismalara baslamam gerekiyor en gec
Masal2020 Guneyinannesi1 üç adeti geçirmen gerekiyor yani 4.adeti olmadan önceki yumurtlama döneminde .ama kürtaj oldugunuz için doktor üç adeti geçirin dedimi daha fazla mı onu ögrenin bence kürtajda bazen fazla beklenedebilir tam onu bilmiyrm ben kendim düşük yapmıştm
cryingbaby Guneyinannesi1 gebelik oncesi folik asit, gebelikte duşugum oldugu icin kan sulandirici baslatti bana, keseye\ bebege kan gitsin olusum gerceklessin diye, doktorunuza sorun bence🌸
Guneyinannesi1 cryingbaby benim kurtaj oldugum doktor çok iyi bi doktormus ama nedense icime sinmedi yani nasıl anlatsam bilmiyorum prk güvenesimmi gelmedi diyim analamdim nasıl anlatsam suan :D