Guneyinannesi1 Doktor kürtaj sonrası 3 ay korun dedi korunmak istemiyorum… Ilk adetimi olmqdim olmayı bekliyorum suan bu adetten sonra korunmayı düşünmüyorum bi yandan korkuyorm… Kurtaj sonrasi hemen gebe kalip sağlıklı doğuran varmi yada saglikli hamileligi olan…
begummm26 Guneyinannesi1 Çok şükür kürtaj yaşamadım ama rahminizin kendine gelmesi için 3 ay gerekli diye okumuştum bi yerde en sağlıklısı öyle oluyormuş🌸
Ozgecetindag Guneyinannesi1 kurtaj oldum 1 yıl sonra hamile olduğumi ogrendim 3 ay öncede doğum yaptım ilk adetimi gördükten sonra ilişki yaşamıştım ben ama nafile 1 yil bekledik
mercimekkoftesi1 Guneyinannesi1 ben bi kürtaj geçirdim maalesef ama bnm doktorum istediğin an hamile kalabilirsin demişti. Psikolojik olarak kendini hazırlaman çok önemli demişti. 2 sene sonra hamile kaldım ben 🤷🏻♀️
Nilasyamom Guneyinannesi1 ilk adetini bekle bitince 2 günde bir değerlendir canım. Ben kürtaj oldum temmuzda Ekim’de hamile kaldım. Şuan kan sulandırıcı kullanıyorum iğne her gün. 🥰 regl ol ki yumurtan gelişsin, inşallah güzel haberler verirsin
Guneyinannesi1 begummm26 cevremdeki insanlar rahmin temizlendi adet olmaya basladiginda toparlanmistir vs diyor beklemek istemedigim icin mantikli geliyor söylemler 😊
Ozgecetindag Guneyinannesi1 tutmadi canim 1 haftq içinde 2 sefer kürtaj oldum keseyi parcalamislar icerde oyle birakmislar noemal dogum yaptirmak istediler 2. Seferde olmadi çok zorlandım kivrandim en son yogun bakima aldilae o derece gitmişim ben 5 gun hastanede yattım 6. Gun taburcu oldum birde ne öğreneyim yumurtaliklarim dan biri çalışıyormuş olmadi bi türlü sonra promotil women diye birsey yazdı doktorum cok pahali malesef ama umut ettim aldım düzensiz kullandim hergun içmedim halde kullandigim ayın sonunda hsmile olduğumu öğrendim şimdi yanımda uyuyor prensesim
Gulcan06 mercimekkoftesi1 seni okuyunca umut oldum 1 yıl oldu kurtaj olalı kalamadim çok stresiyim hormonlarım bozuldu stresten
mercimekkoftesi1 Guneyinannesi1 evet gerçekten çok sarsıyor hele ki bi de ilk gebelikte başına geliyorsa
Gurcunur Bnde kürtaj oldum gecen sene Şubat’ta şuan 7 aylık hamileyim bebeğim çok şükür sağlıklı büyüyor
Esrasen Guneyinannesi1 benim doktormda hiic zaman vermemisti kurtaj sonrası, sen adetten sonra kendini nasıl hissediuorsan oyle yap bence
esinaltintaas Guneyinannesi1 Bende kürtaj geçirdim doktorum rahimin toparlanması için 6 ay bekle demişti 5. Ayıma doğru hamile olduğumu öğrendim şuan gayet sağlıklı bir gebeliğim var biraz beklemenizi öneririm en azından 3 ay olabilir
Fatma098 Guneyinannesi1 bn bir yıl korundum pişamam oldum keşke 3 ay korunsaydım doktorum 6 ay korun dedi bnce korun canım
esinaltintaas Guneyinannesi1 Sizi çok iyi anlıyorum ama emin olun toparlanmanız daha önemli 2. Gebeliğimi öğrendiğimde doktora korka korka gittim kötü birşey duyarım diye
A_s_23 Guneyinannesi1 bence hiç korunma cnm rahmin zaten ne zaman uygunsa o zaman hamile kalıyorsun sen yapmak istesende rahim toparlanmadiysa olmuyor bende yaşadım şuan çok şükür sağlıklı gidiyor ve ben 1 kaç ay korundum sonra korunmadim hemende kalamadim 3 ay sonra kaldım ama yine sen bilirsin seni anlayabiliyorum cnm hakknda hayrlisi neyse o olsun inşallah 🙏