Tutral235 Meerryy ben de berenle beril arasında cok kalmıstım en son Beren duru koyduk kızımın adını çok da seviyorum 😍😍sağlıkla kucaklayın inşallah
Meerryy SERNUR Yaaaa ikisi arasında kaldık Beril duru da çok içimize sindi Elif beren de 🤩 ama napcaz bilmiyoruz 🙈
esindoglar Meerryy tam bir hamur gibi kat kat 😍 çok usluydu ve şimdi 3 yaşında çok konuşan, cana yakın, kibar ve hala uslu bir kız 😍 her evlat tatlıdır inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah ismiyle yaşamayı nasip etsin 🥰💕
nil_-32 Benim kızımda Beril çok uslu birbebekti ve hala öyle çok efendi büyümüşte küçülmüş gibi ☺️ Çok konuşkan cana yakın sevgi dolu hislerini açıkça belli eden bir kız 🧚♀️💐
Meerryy nil_-32 yaaa yerim onu teşekkür ederim paylaştığınız için. İsimler karakteri etkiliyor ona da çok dikkat ediyorum o yüzden kararsız kaldık ama bu yorumunuz bizim için güzel oldu teşekkürler 🎀inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 🤩🤩
nil_-32 Meerryy inşallah canım bence hem farklı bir isim çok bilinmiyor hemde anlamları çok güzel arınmış aklanmış - Zümrüt taşı - peygamber efendimizin parmakla gösterdiği iffetli kadın anlamlarını taşıyor hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏😍
Meerryy Tutral235 Teşekkür ederim biz de aynı ikilemi yaşıyoruz işte inşallah karar vereceğiz az kaldı çünkü 🤩🤩🤩 beren duru da çok güzelmiş adıyla yaşasın inşallah 🤩
Meerryy esindoglar Allah ım. Yerim onu 🤩 amin bekleyen herkes inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Aminnn aminn🤩