Gulsen4224 minikturta oyy maşallah nasıl uçmuş fiyatlar ya 😱yarın ne derler kim bilir muayene üçretne 🙄
minikturta Gulsen4224 2020 fiyatında bunu demişlerdi 2021 daha soramadım doğum paketini sordum daha arayacaklar 🙄
Gulsen4224 minikturta kim bilir kaç olmuştur cnm 3. Normal 3.5 sezeryan olmuş muayenede 150 olmuş büyükşehirde diğer yerlere bakış yine iyi geliyor bana gittiğinde sorarsın balım doğum paketini de 🤭
minikturta Gulsen4224 muayene ücreti hala aynıymış bende doğumu sormuştum eşimin indirimiyle 3200e geliyordu avantajlı geldi kulağıma ama bilemedim
Gulsen4224 minikturta iyimiş cnm o zmn ben daha fazladır diye bekliyordum allahtan indirimli yine normali fAzladır
Gulsen4224 supermommm hımm doğrudur cnm ayişe günenç benim doktorum Nihal Demirköprülü var ewt ona gideni duymadım bende Hacer yavşan ile ayişe Günençten memnun klanlar var ikisi kardeş ztn🌸
Aysum Gulsen4224 yok valla cok ilgilendiler ebe falan yatirip kaldirdilar iyilerdi ama bana denk gelmstir dedigin gibi cnm🥰
Gulsen4224 Aysum ewt cnm kadınlar bağırıyor da bakan olmuyordu o yüzden allahım düşürmesin diyorum sevindim senin adına cnm🌸
supermommm Gulsen4224 5 haftalıkken kaybettim üzerine adet gördüm yeni bitti bakalım bu ay inşallah tekrar olur