Sevmmmm Hanımlar iyi akşamlar. Malum doğum sonrası korse/toparlayıcı kullanmak gerekiyor vücudun eski halini daha kolay alması için. Ben de araştırma halindeyim artık. Sizlerin onerebilecegi güzel korse var mı ? Gelin birbirimize yardımcı olalım 😊🤗
Msydn6 Sevmmmm Bende araştırmadayım yaa evde var bi iki tane ama onlar olurmu emin değilimm birde ikinci sezeryanım olacak 🙄 onlar alttan giymeli şimdi bunu gördüm hoşuma gitti bu tarz bişey almayı düşünüyorum bakalım🤷🏻♀️
Tuba04 Sevmmmm canım ben doktoruma sordum sakın korseyi 15 günden fazla takma dedi asıl o zaman göbek kalır kaslar iyice zayıfladığı için dedi
Buketg13 Sevmmmm bende şuan o arayistayim ama sanki korse taylar doğumdan hemen sonrası için daha uygun olacak gibi . Çünkü bunlar dikişe gelebilir dikişler iyileşince de bunlara devam edilebilir ben öyle düşünüyorum . Şimdi ayrem korse var Instagram dan ordan bı bakın derim kizlar
Sevmmmm Msydn6 ben de gördüm bu modeli ama kullanışlı olur mu acaba atlet türü gibi . Ben daha çok cırt cırtlı olanlara bakıyorum galiba 😁
Msydn6 Sevmmmm ya benim sırt etlerim omuz etlerimde çıktığı için tam anlamıyla bi toparlayıcı olur diye düşündüm şimdi kısaları var ondan alsam üstten alttan çıkacak taşacak😂
Sny_prenses_annesi Sevmmmm eczaneden luxor karın korsesi bakabilirsin cirtli satandart beden oluyor her bedene uygun yani
Sevmmmm Msydn6 ahaha 😁 anladım o zaman mantıklı 🤗 benim karnım çıktı işte doğal olarak. Doğumum da sezeryan olacak yüksek ihtimalle. O yüzden hangisi daha iyi olur bilemiyorum
limonluchescake Tuba04 yaaa doğrudur. Sonucta kaslar inaktif hale gelmis oluyor. Aralıklı takmakta fayda var. Sağol canım bilgi icin, 🙏🏻🙏🏻
Tuba04 Sevmmmm canım 15 gün sar dedi doğumdan sonra acısına dayanabilirsen hemen satabilirsin dedi 2 ay sonra da spora başla yediklerine dikkat et göbek öyle gidecek dedi
merve1212- Yamuna pahalı biraz ama o kadar uzun süre kullanılıyor ki. Benim ilk gebeliğim yani doğum sonrası denemedim ama gebelikten önce incelmek ya da elbisenin içinde görüntü için çok kullandım ve sapasağlam, bir de hakikaten çok iyi topluyor.
merve1212- Hayır hiçbir sorun yaşamadım aslında tam saatlere uygun olarak kullansaydim incelme de daha farklı olurdu sanırım etkisini direk hissediyorsunuz dik duruş konusunda özellikle 👍 tek sorunu göğüslerin altında kalan balenlerin desteği gogusleri fazla diklestiriyordu onu taktigim zamanlarda mutlaka toparlayıcı sütyen kullanıyordum 😀
merve1212- Ama dediğim gibi gebelik öncesi kullandım hep, doğum sonrası deneyimim hiç yok 🤷 dikiş vs olursa onları rahatsız eder mi hiç bilemiyorum balenleri