Melooo11 Haftada hissetmeye başlamıştım hareketlerini şimdi 23+4 günlük çok hareketliydi bebeğim karnımın dışından bile kıpırdamaları belliydi dün hareketi azaldı bugün çok az hissedince korktum hastaneye gittik baktılar kalp atışları felan normal ana suyumu biraz az gördüler şimdi yatış yaptılar serumla su veriyorlar 🥺
Fstkgfstk Melooo11 hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Çok geçmiş olsun benim de suyum azalmış su içiyorum bakalım nolck
Merveokan Melooo11 aynısını bende yaşadım doktor havuc suyu dedi valla doktordan çıkıp hemen kati sıkacagı aldım hem çok fayda etti maşallah baya toparlamıştı
Melooo11 Fstkgfstk Giresun da kadın doğum hastanesi var oraya gidiyorum allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sizin kaç haftalık
Mommmyyy Fstkgfstk sabah akşam bir bardak havuç suyu taze iç fayda editör benim de azdı iyi geldi bana dr söyledi
Fstkgfstk Mommmyyy meyve sıkacağım yok ki :( havucu direk yiyince de aynı etkiyi eder mi havuç yiyorum bende günde 3 -4 tane
Mommmyyy Fstkgfstk illa ki fayda eder canım ama suyu daha etkili galiba dr suyunu iç demişti bize de bir arkadaş verdi boş yere almayın diye 10 -12 havuçtan iki bardak ancak çıkıyor
Melooo11 Sndselc normalde hep içiyodum ama bu iki gün biraz ihmal ettim serumdan sonra kendine geldi bebeğim bundan sonra çok dikkat edicem 🙏
Melooo11 Tugceonur teşekkür ederim dün doktor baktı bana acildeki doktorlar çok anlamıyor suyun güzel dedi çok şükür 🙏