hilal-a Kızlar hem sezeryan hem normal doğum için uyumlu korse var mi bide tayt korseler var onlar nasıl tecrübeli anneler bilgi verebilir mi ♥️
Bbusraaa hilal-a hepsiburadadan lohusa medical korse aldım 25 tl gibi bi fiyatı vardı doktorum önerdi 4 gün öncede doğum yaptım kullanıyorum çok memnunum
Ortmenanne16 hilal-a instagram dan missbelt korse aldım kullanmadım henüz doğuma 50 gün var ama sitede o kadar çok kullanıcı yorumu çarkı ister istemez etkilendim 🙏🙏🙏 ve çok uygun fiyatı
Emeldikici hilal-a benimde sezeryan doğumum var cuma günü nasip olursa ama doktorum 3 ay korse kullanmama izin vermediği için almadım.doktorunuz ile görüştünüz mü bu konuyu 🤷🏻♀️
Happybaby11 Bende merak ediyorum ya bide korse alırken normal kendi kıyafet bedenimizde mi olması lazım bunu merak ediyorum yani mesela xl giyiyorsam korse de mi xl olmalı
hilal-a Emeldikici canım sezeryan olup kullanan çok var aslında doktorunuz niye önermedi yarın kontrol var ona da sorcam bakalım o zaman eskiler beline bez gibi bişey baglarmis ya öyle falan yap canım sor da bı
Bbusraaa hilal-a sezeryan oldum canım gerçekten dikişler için nimet tavsiye ederim hemen toparlanmamı sağladı
Ortmenanne16 hilal-a termal olanı aldım kışın atlet üzerinden 7 saat yazın 5 saat takılıyor tüm gün takmak zorunlu değil dedi site sahibi
Ezgirella Bende owli marka sipariş verdim doğum sonrası için daha kullanmak nasip olmadı henüz doğum yapmadım . İnşallah doğumdan sonra memnun kalırım
Mennu Bbusraaa him sorun olmadi mi herkes 40 dan sonra takmaya baslayin diyor da bende kararsiz kaldim
Bbusraaa Mennu yok hiç sorun olmadı tam tersi dikişlerimi sağlam tuttuğu için çok rahatlattı benim doktorum önerdi sizde bi sorun doktorunuza dilerseniz