Gamzelimmmmm Merhaba arkadaşlar bir önceki postumda bahsetmiştim üstüne adet gördüm sanırım yani adetten önceki hafta sanırım hamile kaldım geç döllenme büyük ihtimalle ve cumartesi günü evde test yaptım hemen çift çizgi çıktı kan verdim 103 çıktı beta hcg ve bu akşam tekrar verdim 163 çıktı artmış ama tam iki katı değil 🥺 ortalama 44 saatte kan testi verdim ve böyle çıktı geç döllenme olduğu için olabilir mi böyle yoksa mutlaka 200 mü görmem gerekirdi.. bilen ya da yaşan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
mlkkk Gamzelimmmmm maksimum 2kat artar yani tam iki kat artması gerekmez 4 veya 6gün sonra kan verin maksimum 27pcak 220 320 29ocak 400 640 31pcak 1000 1300 gibi aralıklarla artması gerekir Sizin 31ocakta 1000li değerleri veya yakın 900küsürleri görmeniz gerek o zamana kadar kan tahlili verip kolunuzu deldirmeyin boşuna
glnzem Gamzelimmmmm benim iki gün arayla yaptığım test çok yüksek çıkmıştı. Sizin az gibi geldi bana 🙄🙄 ben 3 Ekim’de yaptırdığımda 488 çıkmıştı 5 Ekim’de yaptırdığımda 1655 çıkmıştı 😕 umarım sağlıklı bir gebeliktir, rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Nurtrky mlkkk artışın %60 olması beklenir tekrar aynı hastanede 48 saat sonra test verince ama artış kötü değil
Gamzelimmmmm mlkkk çok haklısınız öncesinde de bir düşüğüm var kalp atışını duyamamıştık ozaman da 🥺 o yüzden tedirgin oldum ama dediğiniz gibi sürekli baktırıp pskolojimi bozmayacam iyice 🥺 inşaAllah sağlıkla yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçiririm bende çok teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı biraz
Seda18 mlkkk ben ayın 11 inde test verdim 101 di cuma günü tekrar verdim 3814 çıktı normal mi acaba ?
Merve43 mlkkk maksimum 2 kat artar diye bisey yok yanlış bilgilendirmeyin çoğu doktor 2 günde en az 2 kat artmasını bekler ama son kaynaklarda %60 artmayla devam eden gebeliklerin olduğu da belirtiliyor o yüzden en az %60 derler aslında %60 artan gebeliklerin de çoğu sağlıklı devam etmiyor ne yazık ki. Ama en fazla 2 kat artar diye bisey kesinlikle yok mesela benim ilk değerim 37idi iki gun sonra 94 iki gun sonra 196 3 gün sonra 900kusurlarda cıktı. Hep iki kattan fazla artış oldu
Ozge994 Canım normalde 1000 çıkarsa hamile oluyorsun ama yavaş artarsa dış gebelik çıkabiliyor sen birkaç gün daha bekle ve kan testi yaptır sürekli yaparsan psikolojik etkilenirsin
Gamzelimmmmm Ozge994 aynen canım öncesinde de bir düşüğüm var pskolojim iyice bozulmasın 🥺 durabilirsem bir hafta kadar duracam ozamana kadar netleşir inşaAllah
Ozge994 Gamzelimmmmm umarım hersey gönlünüzce olur ama sürekli yaparsan etkilenirsin seni çok iyi anlıyorum canım
Gta_35 Seda18 kese kaç cimdi acaba (ultroson fotosunda yaziyor GS olarak)benimde kese göründü bebek görünmedi 5 haftaligim ama kese boyutu 1.6 cm
glnzem Seda18 ben 6+4 te kalp atışlarını duymuştum ama herkesin aynı olmuyor. 8. Haftada duyan bile varmış
mlkkk Merve43 ben bu şekilde biliyorum doktorum da bana bu şekilde açıkladı ama sizinkinin 3günde 37den 900 çıkmasına şaşırdım çoğul gebelik durumunda genelde yüksek artış gözlenir ama sizde öyle birşey de yok galiba
Nilda2017 48 saat aralıklarla %60 artması lazım en az… Bekle düşüş olmadığı sürece iki güne bir kanla takip edin Hamilelik içinde 1000 gibi değer yazılmış o kesenin görülebileceği değerdir..