Damlayldrm Kızlar inanılmaz sivilcelendim ergenliğimde bile sivilcem çıkmamıştır. Şuan çenem sivilce doldu ve beni çok rahatsız ediyor. Aynı durumu yaşayan ya da bir önerisi olan var mı?
Senazumra Damlayldrm ya off sorma ya benim sirtim gogus bolgem yuzum mafvolmus durumda cildiyeciye gitmeyi dusunuyorum ilkinde de boyleydi hic takmamistim bunda takiyorum ya
momsboys Damlayldrm off benimde yüm yüzüme yayıldı alnımda ara ara çıkardı ama cenem yanaklarım alnım hep sivilce lavanta yagı sürmeye basladım bakalım fayda edermi
_Elifffffff_ Bende de aynı durum var malesef ilk sırt bölgemde coktu simdide yüzümde çıkmaya başladılar
Tugce2405 If of bende ergenligimde bile sivilce cikarmadim suan cenem boynumun alti sivilceler dolmaya basladi hormonlardan sasirdi bedenler artik :)
Helin123 Benimde çenemin sağ ve sol taraflarında çok fazla sivilce çıktı. Alnımda çıktı ve sırtımda da çıktı. Ergenliğimde bile hiç yoktu sivilce falan. Hamilelik çok çirkinleştirdi beni
Damlayldrm momsboys faydası olur mu ki ya belki de ilk zamanlar birden kusup sonra düzelecek mi ki 😅 ben 16. Haftamdayım
momsboys Damlayldrm bende 18 özellikle son 1 aydır cok arttı benim. Gecenlerde annem söyledi deniyorum inşallah olur