Yagmurplt25 maria12 orda sadece sancıyı çekerken teksiniz cnkü orda takip yapıyorlar sadece doğuma gidince tek olmadığınızı anlarsınız Allah bi nefeste kurtarsın ne diyim
maria12 Yagmurplt25 amin teşekkürler. Siz şehir hastanesinde doğum yaptınız herhalde net konuştuğunuza göre
Yagmurplt25 maria12 erken doğum nedeniyle girdim doğuma alındım enfeksiyon nedeniyle çıkarıldım enfeksiyon geçince doğum olucak doktorların eline Allah kmseyi düşürmesin çok berbat ebeleri var Allah yardımcınız olsun
maria12 Yagmurplt25 ben de riskle gittim de ebeler muayene etmek için bile yatağa kendisi yatırıp kendisi kaldırdı. Bir dakika bile ayakta kalmayayım diye herkes o kadar özenli davrandı ki. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben memnun kaldım Allah razı olsun onlardan 😍☺️
Yagmurplt25 Erzurumdaannelik evet tek fark yeni hastane işte nenehatundaki çirkef doktorların ebelerin hepsi orada farklı olan hastane ismi erken doğum riskim var suanlık doğum nezmn belli değil ciğer geliştirici yaptılar bekliyorum 33 haftalığım
Erzurumdaannelik Yagmurplt25 çok geçmiş olsun , gelişmemiş bir şehir maalesef , denetleme yok , sakin olun getirtsem önce , alt komşum da rahim ağzı iltihap yüzünden 37 de doğum yaptı şuan çok şükür iyiler
Yagmurplt25 Erzurumdaannelik şehir gelişmemiş fakat insanları da gelişmemiş hastaneleri deseniz yabani tek özel buharaydı oda bu hafta fiyatları güncellenmiş zam yapmş artk bokunu çıkardılar her hafta zam mı olurmuş çoğunluk oraya gttgm için abarttılar insanlar napsn insan gibi muamele görmek için oraya gidiyorlar onlarda fiyatlarla oynuyor Allah dekş bze yardım etsn iyilerle karşılaştırsın
Serrax Yagmurplt25 buhara bu hafta neye zam yapmış acaba? Doğum hala 3500 demi geçen hafta sormuştum. Muayene ücretleri 120 den 140 a çıkmış onu mu diyorsunuz? Doğuma kaldı 20 gün valla sinir olurum yani
kadriye25 Serrax oo sürekli zam mi olurmuş. Bünyamin Beye gidiyordum 185 tl ydi geçen ay şimdi olmuştur 200 o zaman belki de daha fazla 🤦♀️ zaten iki defadır hiç de memnun kalmıyorum kendisinden
Yagmurplt25 Serrax yok valla 140 dı en son ama 170 yapmışlar doğum 4650 olmuş dün gittiğimde öyle dediler bende gck oldum fiyatları bu hafta güncellenmiş
kadriye25 Serrax o da artar kesin. Tek özel hastane olunca böyle oluyor. Evket hastanesinden farksız aşırı kalabalık.Geçen biriyle konuştuk neden tek özel hastane var diye iş mafya işi gibi olmuş, ikinci özel hastane için daha güçlü ve varlıklı birilerinin olması gerekiyormus 🤦♀️
Serrax Yagmurplt25 yok artık. Daha yeni 140 oldu zaten nasıl öyle arttı. Ve 3500 den nasıl 4650 olur emin misiniz ya
Serrax Yagmurplt25 şimdi arayıp sordum canım hala aynı. Sigortası olanlar için normal sezaryen 3500,muayene ücreti 140 tl.
uykusuzbirben Yagmurplt25 ben daha çarşamba günü yani 2 gün önce gittim muayene ücreti 140 lira. Doğum ücretinde değişiklk yok hala 3500 tl