kadriye25 Ben dün üniversitede Ragıp Atakan Al a gittim gayet ilgili , açıklama yapan bir doktor.ben memnun kaldım. Ben söyledikçe herşeyine iki defa baktı sağolsun
kadriye25 Merve_Sa Ben iki defa girdim İlki 15-20 dakika falan sürdü o esnada bi tuvalete git gel dedi sıkışmışsın dedi Oda 5-10 dakika daha öyle baktı açıklayıcı iyiydi zaten konuşuyor soruyorsun hocam bir sıkıntı var mı yok mu diye kalbine bakıyor tüm organlarına tek tek bakıyor Daha sonra da sekreterinin yanına gidiyorsun raporunu yazıp sana veriyor
iikiizler Nureda28 buharada yani. Bende fatma hanıma gidiyorum. Peki onun için artı ücret verdiniz mi baska doktor m yapıyor onu
kadriye25 iikiizler vermedi. Bilgilerinin yazılı olduğu bi kağıt verdi sadece. Cd vs. var mı dedim ona burada yetisilmez dedi. Ama haklı aşırı kalabalıktı dün
iikiizler Nureda28 sizi yine rahatsız ediyorum da acaba eşlerimizin içeri girmesine müsade ediyorlar mı
kadriye25 iikiizler valla odada kimse yoksa eşin çaktırmadan girebilir doktor birşey demez sanmıyorum.