Yagmurplt25 maria12 tabi 25 yaşındayım adım yağmur 2 yıllık evliyim erzurumluyum buranın yerlisiyim siz
maria12 Yagmurplt25 ben de 25 yalındayım 2 yıllık evliyim. Erzurumluyum. Bayağı ortak yönümüz de varmış ☺️
Sevdelibol MeltemAkvaranli bende ihsan dpruya yaptırdıö 300 tl tuttu yarım saatten fazla inceledi çok güzel bilgelendirdi sağolsun
Kubra-kurt-aksoy Sevdelibol ben yaptırmadım doktorum da bana bıraktı sen bilirsin dedi. Birer hafta ara ile açlık kan şekerimi ölçturdum normal çıktı o yüzden yaptırmadım. Eğer yüksek çıksaydı yaptıracaktım. Siz de benim gibi yapabilirsiniz aklınızda soru işaretleri varsa 😊
iikiizler uykusuzbirben merhabalar. Bende atakan beye gideceğim acaba ultrason fotoğrafı verıyorlar mı yada bebegı bıze gösteriyorlar mı? Sehır hastanesıne gıtmıştım çocukları hıç göremeden çıktım geldım yenısen gıtmek ıstıyorum
uykusuzbirben iikiizler ultrason fotosu vermiyo ama bilgilerin olduğu Bi kağıt veriyo. Ultrason boyunca bebeği görebiliyosnz sıkıntı yok. Diğer doktorların aksine Tersten uzatıyo sedyeye o yüzden ekranı rahat rahat görüyosnz. Fotoyu da rica ederseniz verir bence
Sevdelibol iikiizler canım biz çok nasipsizdik kızımız bir türlü dönemedi doktorumuzda vermedi renkli ama siyah beyaz verdi bacagı ayagı sırtı filan😄😄