DilekAkkayaYksel Kizlar hayatımda ilk defa uçuk çıktı dudagimda napabilirim ne gecirir bunu fikri olan var mi lutfen😔
Denizim DilekAkkayaYksel canim bende cok cikar suan krem kullanamadigim icin tek yaptigim sicak cay kasigini ucuklu bolgeye basiyorum dayanabildigim kadar hemen ertesi gune geciyor intihap varsada dagitiyor ,tavsiye ederim😉
YaprakAydnKestel Bende hayatımda ilk defa uçuk çıkarttım ama dudak falan değil yani kulak memesinde çıktı benim şaka ğibi 🤯🤯 geçti çok şükür
DilekAkkayaYksel YaprakAydnKestel hamilelikle bir ilgisi var mi acaba benmde ilk kez oldu çünkü kac gun sürdü
Selmam DilekAkkayaYksel bende ucuk cikti 1 hafta once ben doktora sormadan krem aldim 1 2 kere surdum ama doktorum surmene gerek yok hic bisey dedi
DilekAkkayaYksel Selmam ins gecer canm benmde zaten sivilcelerle basim fena belada bide bu cikinca iyice moralim bozuldu😟
DilekAkkayaYksel Denizim canim yaptim onu annemde dedi tahta kasigi kızdır ocakta dayanabildigin kadsr tut dedi yaptik kac kez ama hic faydasi olmadi ya 🙁