0101sevo Çok heyecanlıyım tarif edilmez bi duygu yaşıyorum korku desen değil endişe merak heyecan hepsi bi arada olan değişik bir duygu dualarınıza talibim sağ sağlim atlatalm inşallah 🤲🏻
Nihal-1989 0101sevo ay yarın bende sezeryana gideceğim sabah 7.30 da hastane de olacağız … 2. Hamileliğim ama korku heyecan hepsi var hüzün 😢 zaten var oğlumu bırakacağım evde kızıma kavuşacağım garip hisler içindeyim .. Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Reyyhan 0101sevo insallah sag saglim atlatır bebeğine kavuşursun canim carsamba da benim var ayni duyguları yasiyorum
2_pamukannesii 0101sevo rabbim ikinizi de kurtarsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 🤗
Oyagunaydin 0101sevo Nihal-1989 Rabbim her ikinizinde yar ve yardımcınız olsun sağ Salim kavuşun inşallah bizede dua edin 🙏❤️
0101sevo Nihal-1989 yaaa gerçekte mi aynı duyguları yaşıyoruz o zaman sağ sağlim su gibi geçirelim inşallah canım dualarımz birbirimizle🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤
derinsart allah hepinizi kavuştursun kizlr bende cok merk ediodum bir gün kala insan neler hisseder sdiye her duygu vardir heralde içcinde😊