Ozerhome Ince eşimle gidiyorum kontrollere.otobuse binmeye cesaret edemiyorum. Sağolsun kendi aracimizla götürüp getiriyor eşim. Doktor kontrolü hariç evden çıkmıyoruz zor bir dönemden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun🙏🙏
Gull_94 Ince austuryadayım ama almıyolar kontrole eslerı hatta cocukta alamıyolr her sefernde esım ısını ayarlamsı gerekıyo cocugu da goturemedgmden zor bı surec adamın hevesı kursagnda kaldı bı goremedm dıyo vıdeo cekmekte ysak dgumca gorceknheralde 😒
47zeynep47 Fasulye-annesi23 bizde Mardin biZ eşimle gideriz ama.cocuklar evde bekliyorlar onlar için üzülüyorum kardeşlerini görmek istiyolar😔😔😭
Ince Bizde esler alinmiyor iceri sadece Ben giriyorum bu son bebisimiz aslinda cok isterdim gelmesini ama malesef olmuyor :(
Gamzisderler Sadece eşim ve ben girebiliyoruz yani benle beraber sadece bir kisi alıyorlar :/ keske annem falanda alınabilseydi
Doruktoprak Samsundayım bende eşimle giriyoruz muayenelere bazen 6.5 yaşındaki oğlumuda götürüyorum şimdi 2 şubatta doğum refakatçi olarak eşim annem ve oğlumda olcak yanımda inşallah 😍
2prensannesi2008 Doruktoprak ay ne kadar güzel pandemi zamanı okadar kalabalık refakatçıya izin veriliyor mu?
Doruktoprak 2prensannesi2008 annem doğum zamanında olcak refakatçi olarak eşimde babalıktan yararlanacak 🤭🤭 dedim benim oğlum var onu bırakamam yani tamam dediler.. Muayenede eşimle gidiyoruz arada kardeşini görsün diye oğlumuda götürüyordum..
2prensannesi2008 Doruktoprak bnde götürüyorum oğlumu muayneye 🤗 ama doğumda hem eşinin hem annenin kalması güzel bişey inşallah benimde kalır bide kayınvalidem de var 3 refakatcı 🤔
Ince Ay cok kötü bi dönemdeyiz malesef Allahim yardimcimiz olsun insaAllah biude cocuklar alinmiyor malesef edler desen zaten Yasak Dogum da girwbilirmis ama 1 saat kalip cikmasi gerekmis Allahim 7 ayda kadar düzelsin hersey