Moli Merhaba anneler 25.haftadayım sizlerde de böyle sorunlar oluyor mu ilk gebeligimde hic böyle birsey yasamamıstım korkuyorum😔
19231923 Moli benimde iki kasığımın dibinde çıktı genital bölgeme doğru ve ağrıyordu bir ay önce normal doğum yaptım onlarda geçti direk
Moli Nida_Y bir şişlik oluştu tam da kontrol günümde farkettim doktora gittigimde sordum muayene edip öyle oldugunu söyledi ilk dogumumda normaldi simdi cok korkuyorum bazen iniyor bazen şişlik olusuyor
Moli Nida_Y cok tesekkür ederim hormonlardan kaynaklı olabilirmis bebek oraya baskı yaptıgından olabilirmis pek cok sey söyledi dogumdan sonra gecer dedi bakalım endiseleniyo insan ister istemez
Beyzacm Bbenim ilk doğumda farkedildi.simdi de şiş ve yürürken dahi ağrı yapıyor.doktor size ne dedi doğum şekli konusunda acaba??
Moli Beyzacm yürürken benide rahatsız ediyor ilerde agrıda yapabilir dedi dogumu etkileyecek bir büyüklükte degil dedi ama daha 3ay var o zamana nolur bilemedim
Beyzacm Moli benim de şuan belli değil ne olacağı fakat ilk doğumda bilseydim normal dogurtmazdim demişti doktor.Hayrlisiyla kavussak bebeklerimize