Zehrayrr Kızlar 6 haftalık hamileyim ilk gebeliğim o yüzden bilmiyorum bugün dağ kasığıma sürekli sancı girip girip çıkıyor ağrıyor yani normal mi sizce
dthealthy Zehrayrr benim de ilk haftalar oluyordu şimdi 13.haftadayım benim de başladı bel kasık ağrımm 🙈
Kaktus48 Zehrayrr bende yeni öğrendim daha doğrusu evde test yaptım tahminimce göre 5+4 günlük hamileyim. Benim de ayni adet sancisi gibi ağrılarım oluyor ama normalmiş sanırım. Yarım ilk randavuma gidicem.
NurAysel Kızlar bugün test yaptım ve iki çizgi çıktı adetim 2 gün gecikti doktora ne zaman gitmeliyim ? Hiç vitamin falan almadım tedirginim biraz ilk hamileliğim
Zehrayrr NurAysel canım geç kalmazsın ben tehlikeli bir durum varsa diye söyledim erkenden haberin olsun diye cumaya kadar dikkat et kendine dinlen bol bol ağır işler yapma bişey olmaz inşallah
Zehrayrr Kaktus48 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende öyle öğrenmiştim 😌
NurAysel Kaktus48 ya canım seninle aynı gündeyim hesaplamalar öyle çıkıyor . Yarın doktordan sonra bana yazar mısın neler yapıldı ne ilaçlar verildi ☺️
NurAysel Kaktus48 neler oldu canım bana da haber verir misin bu haftalarda vitamin almak gerekiyor mu ?