mommyjean Merhaba kızlar hamile değilim ve merak ettiğim bir şey var doğum hakkında. Sezaryende lavman yapılıyor da, normal doğum da nasıl oluyor bu durum diyelim aniden sancı oldu doğum olması gerek lavman yapılıyor mu nasıl oluyor başına gelen var mı acaba?
spaceship mommyjean merhaba. Henüz doğum yapmadım ama yakınlarımdan bildiğim ve doktorumun anlattığına göre; doğum sancısı öyle pat diye gelmiyor. Giderek artan bir sancı. Hastaneye yatış yapılıyor mesela 4-5 saat sancı sürüyor ya da bir gün atıyorum. O arada hazırlıklar yapılıyor yani 😊
mommyjean Betl4201 kuzenim sezaryen olduğunda yapıldığını söylemişti her doğumda yapılabilir o zaman ve doktor gerek görürse
Almilaaa Hamile değilim demişsiniz bir yakınınız için mi merak ettiniz bende bunu merak ettim 🙆🏼♀️😄 yanlış anlamayın benim aklıma gelmezdi hiç gebelik yaşayana kadar böyle şeyler o yüzden garip geldi🥰
mommyjean Almilaaa arkadaş grubumda herkes hamile o yüzden merak ettiğim bazı şeyler oluyor canım mesela gebelik hesaplamasını da bilmiyordum işin içine girince öğrenmek istiyor insan🙂
mommyjean Gull_94 peki doğum sırasında dışkı çıkmıyor mu canım o durum için sordum aslında ama çoğu kişi anlamadı
Gull_94 mommyjean evet oluyo hatta kuznmn esındemstı banada ben hamıleyken oluyo ama cekınme ebeler alıyo falan o sekılde kendnı kasma dıye zaten sancıdan pek oralıda olmamstm ama zaten sancı cekerken yemek vs yıyemestm ben epeybuzun cektıgım ıcın ama ıllakı oluyo
ozlmblm mommyjean ben iki doğum yaptım sancılar giderek artıyor suni sancı falan veriyorlar onu verirken de lavman vermişlerdi bana hemen seni tuvalete çıkarıyor zaten doğum esnasında dışkı gelmesin diye o seni isal ediyor zaten doğum yaparken de bir sorun olmuyor şuan da 3. Gebeliğimi bekliyorum adetime bir kaç gün kaldı bu ay olursa artik
2_pamukannesii mommyjean canım normal doğumda da lavman yapılıyor beni tam doğuma alacakları zaman lavman yaptılar mutlaka yapıyorlar zaten doğum Bi anda olan bişey değil