Minikkalbimmm Kızlar merhaba, dün yatarken sağımdan soluma dönecektim yanlışlıkla ani hareket ettim sağ göğsümün altında karnımın içinden bir şey kopmuş gibi acı hissettim. Dünden beri de orada et ezikliği gibi acı hissediyorum içten. Sizce ne olmuş olabilir?
Eddii Minikkalbimmm geçmiş olsun canım. Kaç haftalık hamilesin? Doktorunla da bir irtibata geç istersen
Arass__ Minikkalbimmm yok canım bende olmuyor 32 oldum bende. Bende de ayakta kalınca vajinada aşırı baskı oluyor her an cıkacakmış gibi sanki
Minikkalbimmm Eddii teşekkür ederim. 31 haftalığım, zaten doktora muayeneye gideceğim de bir de sizlere sormak istedim
Eddii Minikkalbimmm bende 29 haftalığım geçenlerde buna benzer bişeyi bende yaşadım. Bir gün boyunca ağrısını hissettim. Ertesi sabah geçmezse doktoru arayıp kontrole gideyim dedim ama sabah uyandığımda geçmişti. Umarım sizin de öyle olur🙏 Aklınıza kötü şeyler getirmeyin İnşallah bişey yoktur🤗
Minikkalbimmm Eddii Allah razı olsun, inşallah yoktur bir şey.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺
Minikkalbimmm Arass__ aman olmasın zaten, o baskı genel olarak bu haftalarda oluyor da benim sormamın sebebi benden kaynaklı ekstra bir durum olduğu için