2melek_annesii Kızlar böyle seyleri hiç bilmem ama bazen yorumlarda kese sekli vs diyolar bugun gördüm yus yuvarlak kesemiz var kız mı erkek midir 😂😂😂😂
Gulsen4224 2melek_annesii kese şekli ile bebeğin cinsiyet tahmini yapanlarda yanılma çok oluyor bebek büyüdükçe kese şekli değişiyor cnm 🕊
mlkkk 2melek_annesii kese şekli en başından beri ovaldir sadece bazı gebelerde kalp kese şekli görülür onun da düzelmesi beklenir yoksa sizin gördüğünüz kese şekli ultrason cihazının çekim açısından kaynaklıdır 😊
-elifss 2melek_annesii kese şekli cinsiyeti belli etmiyorr malesef ben de burda gördüm herkes yuvarlaksa kız fasulye seklindeyse erkek yazmıs benimki fasulyeydi ama kız olduğunu öğrendim ayrıca çin takvimi ve yüzük testinde de erkek görünüyodu bütün hepsinin yalan olduğunu bizzat görmüş oldum 🤣🤣
Sermec27 2melek_annesii ilk oğlumda fasulye seklindeydi ikinci oğlumda yusyuvarlaktı alakası yok yani 🥰
mucizem09_ Canim keseyle alakasi yok eltimin yuvarlikti erkek misal keseyle pek cinsiyetin alakasi yok ya
2melek_annesii evlat_ demek istedigim fasulye sekli oluyo digeri yus yuvarlak bende biliyorum 3 gen 5 gen olmıcanı