Nihanozturk Kızlar 38.haftadayım 1haftadır hemoroid cıktı bende dısarı dogru meme var doktorum anestol pomad verdi fakat bunu nasıl uyguluycagımı anlamadım direk makat bölgesine mi yoksa o basurun üzerine mi sürmemiz gerekiyor 🤦🏻♀️
deletedmom43 Nihanozturk Anestol pomad sadece acısını uyuşturur,tedavi amaçlı değildir. Direkt makat ve basur bölgesine birlikte uygulanır. Doktorundan Proctolog Krem isteyebilir ve Anestolle beraber uygulayabilirsin
Nihanozturk deletedmom43 proctolog fitil verdi bide fakat bir kere kullan sikayetin artarsa ikinciyi al dedi bende bikere aldım agrı fln yok ılık suya oturuyorum hergün bikere oyuzden bidaha almadım☹ gecmez mi bu hic ya ilk defa başıma geliyo
deletedmom43 Nihanozturk Devamlı kullanman lazım. Fitili sevmiyorsan krem iste. Sıcak suya oturmak iyi gelir ama hamilelikte zararlı o da. Tamamen geçmez,sadece hafifler malesef
Nihanozturk deletedmom43 önümüzdeki kontrole kadar bir kez daha kullanayım fitili olmazsa sorarım o gün tekrar cnku iki kere sordum hergün degil dmi diye gerektiginde kullan dedi gerekmeside agrı fln oluyo heralde 🤦🏻♀️ bi bu eksikti normal dogum yapıcam bide allahın izniyle korkuyorum daha beter olcak diye