AnneCeyda hiç korkulacak birşey yok benim ilki spinal sezeryan oldu, 2. De mecbur sezeryan olacak Allah nasip ederse. Sırtınıza uyuşturan minicik bir iğne sonra sizin hissetmediğiniz gene omurgadan anestezi iğnesi, sonra yatıyorsunuz el kol masaya bağlanıyor, önünüze perde geriyorlar siz kan man görmüyorsunuz. Sonra batikonluyorlar, doktor başlıyorum diyor cırt kesiyor hissetmiyorsun zaten bastırcaz korkma diyor fırt biri bastırıyor sonra ıngaaaa 😃 çıkması kolay bebek gidiyor sonra seni kaç dakika dikiyorlar. Ben çok sıkılmıştım dikin de gideyim odaya kızıma diye.. 4-5 saat uyuşuk oluyorsunuz sonra sizi kaldırıp yürütüyorlar asıl ağrı uyuşukluk geçince geliyor onda da ben düğmeli basmalı ağrı kesici almıştım Doğum paketine ekletmiştim, kendiniz ağrı olunca basıyorsunuz damar yolundan gönderiyor ilacı 10 dakikaya ağrı geçiyor. O ilaç çok işe yaramıştı, gene Doğum paketine ekleticem Allah nasip ederse. Doğum kolay değil sezeryanın sonrası iyileşmesi geç ve hareket kabiliyetini uzun süre etkiliyor ama Doğum süreci basit ve ağrısız oluyor, korkacak birşey yok 😄