SultanYenihan Merhaba anneler bugün tam 20+0 olduk yarın ayrıntılı ultronumuz var net bi şekilde görebilir mi doktor organlarını falan kimisi daha küçük göremez dedi aklımda kaldı sizler kac haftalıkken yaptırdınız
Serenica SultanYenihan canim benim doktorum 22. 23 haftalarda yapiyorz daha iyi oluyor dedi sali gunu gidecegm bende 21+4 üz su an
MucizemE SultanYenihan hiç alakası Yok vanım 20+3 de girdim çok şükür gördü bir sorun yok dedi sadece surat hattı çok küçük olduğundan tam anlaşılmıyor
Deletedmom15257 SultanYenihan cnm ben 18+5 batırdım herşeyi göründü gayet iyiydi yani resim bile çekip verdi bize ama 20 haftada daha iyiymiş öylede dedi dr istedi diye çektim yoksa senin haftan çok iyi
Esen SultanYenihan bende haftaya yaptircam 20+0da doktorum 21. Haftayı geçirme dedi oda bayram haftasına denk geliyor gideceğim perinatolog da 20. 21 de yapıyormuş öyle olsa yapmaz herhalde
SultanYenihan Bana da rn son kontrolde 4 hafta sonra dedi bi kaç kişi de öyle deyince aklımda soru işareti kaldı dı neyse bira olsun gecti teşekkür ederim 🤗
Dlrcem SultanYenihan benm kuzenim eskişehirde 21. Haftada gitti doktor geç kalmşsın ben bakmam artık dedi. Ve özel muaynanesi olan bi perinatologdu. 20. Hafta aslında en ideal haftaymş benm doktorum da bana böyle söyledi. 20-21 herşeyin net olduğu haftadır daha fazla geçirmeden en geç 21 de gitt dedi. Bende 20+3 te gidicem 🙈🙈
Hanif SultanYenihan benim doktorum da 22-23 haftalarda bakalım defi organlarını, yüzünü çok şükür gördük minik kızımızın😍🌸
Prensesininannesi SultanYenihan bende 20+20de gittim gördü bi sıkınt yok dedi bebeğin eşinin aşağıda olmasından hariç 20 iyi bazıları geçirince gaftayı almıyolar
1987gokce SultanYenihan biz 24. Haftada girdik detayliya ama 20-24 haftalar arası uygun canım güzel haberler al inşallah 😊
eeeqq Detaylı ultrasonlarınızı perinatoloji uzmanı mı yaptı? Çok kararsız kaldım,gittiğim hastanede radyoloji uzmanı ve doktorum birlikte bakıyomuş ama detaylıyı perinatoloji uzmanı yapması gerekiyo diyolar :/