Meryemcakmak01 2018 yılının kasım ayında ilk bebeğime hamileyken düşük riski ile yatmıştım zübeyde hanıma. 5 kişilik odaları ve 3 günde bir temizliğe geliyorlardı.
En son kaldığım gece 21 haftalık suyu sızan bi ablamız vardı odada. Sancım var suyum geliyor kanamam var demesine rağmen bakmadılat. Bekle bir saat sonra gezerken bakarız dediler. Odaların kapısını kapatıyorlardı biz rahatsız oluypruz diye doktorlar. Kadın gözümüzün önünde ölü doğum yaptı. O doğum yapınca biz hepimiz bağırınca geldiler anca. Hasta bakıcıda hadi ayağa kalkta seni içini temizlemeye kürtaja götürelim dedi. Kadını ayağa kaldırdıkları gibi plesantası düştü küçücük odada hepimizin yataklarına sıçradı o kanlar. Bana yüksek doz progesteron vermişler üstüne onlarıda görünce tansiyon düşüklüğünden komaya girdim. Ben istemediğim halde Bebeği almak istediler. Ertesi gün çıkmak istediğim halde çıkarmadılar birçok eşyamı orada bırakarak kaçtım hastaneden. O bebeğim şimdi 18 aylık oldu. Diğer servisleri nasıldır hiç bilmiyorum. Ama ben orada 3 günde 4 kilo verdim hayatımın en berbat 3 günüydü. Allah yolundan geçirmesin. Şehir hastanesine gidiyorum şuan 2. Hamileliğim