Sedoss0650 32+4 bebeğin 1850 gram zayıf 2 hafta da 300 gram aliyo böyle giderse 2600 civari doğacak heralde o da çok zayıf moralim çok bozuk
Kuzeyufuk Sedoss0650 valla. Canım evet zayıf Doğucak olabilir ama ben kendim 2 kg 200 gram doğmuşum sonra benim kardeşim 2 kg 600 gram doğdu önemli olan sağlıklı olması evet kilosu düşük olabilir bol bol muz ve ceviz de sana tavsiyem bir de kaşar
Rojda24 Sedoss0650 doktor neden böyle olduğunu söylemedi mi belki bebeğe giden kan akışı filan yavaştır bunlar bebekte gelişimi etkiliyo çünkü
paradiseeeeee Sedoss0650 muz ye kaşar ye sabahları 1 haşlanmış yumurta ceviz ye Fındık ve kuru meyveler ye diyorlar ama herkes bunları tavsiye ediyor bende hep yiyorum henüz bi sıkıntı yok bizde de 23 deyim bende
Sedoss0650 Rojda24 hayır haftasıyla uyumlu kilosu çok düşük değil dedi benim ki tüp bebek kilolu bir yapım var kısa boyluyum 81 buçuk la hamile kaldım 7 kilo aldım bu zamana kadar ilk hamile olduğumu öğrendiğimde doktor zaten çok iri yarı bebek bekleme demişti
gamzosgamzos Lutfen bunu sorun yapmayin benim kizim 2.825 gram dogdu eve geldigimizde odemleri gitmisti 2.600 dusmustu suan 13 aylik evet toplu bir bebek degil ama ayina gore olması gerwktigi gibi
Gizemblbl Bende bugün gittim morelim bozuldu 35+2 2450 dedi inşallah sağlıkla gelir kızım. Önemli olan takıldığım öncede gittiğim de 2400 dedi yavaş mı alıyor ona takıldım
Yasemin301 Gizemblbl benim kizim 34+6 da 2350 2400 arasiydi 36+6 da 3 kilo oldu hic uzulmeyin muz süt kuruyemis yumurta et gunluk tuketin alir kilo
ssnnmmm Sedoss0650 gayet normal yavrunun kilosu haftalık 150grda alması gereken kadar bebeğinde bi sağlık problemi yoksa endişe etme 32+5de 1870grdık bizde önemli olan kilo almaya devam etmesi
Azrabetulunannesi Sedoss0650 e doktor kilosu düşük değil dediyse neden zayıf diyorsun 29+3 te gitmiştim 1400 gayet normal dedi bana
Gizemblbl hiros ya bizim biraz hızlı ilerliyordu önden gidiyorduk allahtan covid oldum o günden beri sanki yavaşladı. Covid psikolojimi altüst etti işte kaygı seviyemi yükseltti belki ondan böyle takıldım