Bayburtlugelin Ben adetime 5 gün varken kan verdim 41 cıktı betam ve adet günümde tekrar verdim 887 cıktı doktor 1 ay sonra gel dedi ama ben sabredemiyorum adet tarihime göre 5 hafta 4 günlük gözüküyor ama ne zanm gitsem bilemedim
Yasminyenice Bayburtlugelin erken gitme, anne olmanın ilk koşulu bence sabır biraz sabırlı olmaya çalış. Erken gidersen görünmez bu seferde neden yok bi sorun mu var diye kafana takıp büyütürsün en iyisi beklemek
Malidlgz Bayburtlugelin bazen adet tarihiyle uyuşmuyor benimde 8 Ken 7 haftalık olduğunu öğrendim ultrason da bebeği gördükten sonra tam net tarih veriyor doktor bu arada bende Bayburt geliniyim ama Muğla’da yaşıyorum belki hısım akraba çıkarız soy adın ne 😅
Gamzeren90 Bayburtlugelin ben 6.haftada gittim keseyi bebeği gördüm 8+2 de de kalp atışını duydum erken gitmeyin bekleyin birazdaha
Papatyam_anneyim Yasminyenice ben 5 haftalıkken gittiğimde kese vardı kalp atışı yoktu 9 cu hafta da kalp atışını duyduk
Sukran_inc Bayburtlugelin ben zaten gittiğimde 8 haftalık hamile oldugumu öğrendi o zmn kalp atışını duymuştum😊😍
kahve-cekirdegim Bayburtlugelin 5 haftalıkken ekranda kalp atışını gördük ve biraz dinledik bir hafta sonra 6 haftalıkken daha net dinledik şükür 🙏 rabbim herkese nasip etsin inşallah
Bayburtlugelin Malidlgz bende sizinkini hiç duymadım ama bayburtlu birisiyle karışlamak güzel ğek bilinmiyor çünkü 😌
Denizcyc 6+6 da kalp atışını gördük ama dinletmedi ultrasonda hareketleri gösterdi sadece. Cuma günü randevum var 9+4 oluyor herhalde bu sefer duyarım. :)