tatlissannee 23+5 iz bugün. Dün akşam saatleri gayet güzel atıyordu tekmeleri sonra geceden bu saate 2-3 anca hissetim oda az geldi bana meyve yedim tatlı yedim yok hareketlenmiyor bugün korkuyorum inşallah birşey yoktur doktora gidecektim hava burda çok kötü fırtınalıydı bugün çıkamadım bile lütfen dua edin birşey olmasın😔
Gull_94 tatlissannee bende aynıyım gece cok harektlıydı bugun sanahtan berı nerdyse ıkınkere anca hıssttm yesem ıcsemde oynamadı ama korkmayn duznlı harekt ıcın henuz erken zamanı var daha dınlenın uzanın mutlaka harkt edecektır
Tugceonur tatlissannee Annesi daha hareketlerinin düzene girmesi 24-30 haftayı buluyor endişe etme ki o da korkmasın ılık bir duş sonrasında soguk bir süt yanına da birkaç parça çikolata sol tarafına yatıp tekmelerini bekleyebilirsin 🌸
Gull_94 tatlissannee 21+5olduk canım duzensız oluyo dun cok harktlıydı gundzde gecede suan hala uzanıyorm ama harkt yok uyuyodr belkı
Ly020818 Bnde öyleydim 28 haftalığım bugün gittim bebeği aç biraktigim için hareketi azalmış beslenmeme dikkat etmemi söyledi kahvaltıyı geç saate birakmamam lazimmis
tatlissannee Ly020818 yaa bende her sabah 7.30 da yapıyordum bu sabah yapmadım 12 de yaptım ondanmı acaba 😧
Ly020818 tatlissannee vallahi bana öyle dedi özel bir doktora gidiyorum tecrübesine güveniyorum baya laf saydı bir daha gelişinde böyle olmayacak erken kalkıp kahvaltini ara öğünlerini ana ogunlerini düzenli yiceksin
Kiymtaysenur Korkma canım gün içinde hareket ettiğin için bebeğinin içinde olduğu su sallanıyor uyku moduna giriyor bebek karanlık ve sakinlikte de hareketleniyor
Nese-baby Tatlını ye sol tarafına doğru uzan minik minik tekmeler. Aynı haftalarda bi gün yolculuğa çıkmıştık o gün boyunca hiç hareket etmemişti taa akşam 8 9 gibi hissetmiştim. Çok endişelenmiştim. Arada böyle oluyor belki de korkmayın, bekleyinnn
Kiymtaysenur tatlissannee çikolata felan da yiyip hareketlenmeyi deneme bebek canı istediği yiyecekte hareketlenir