Saripapatyam1 Merhabalar.. Dün idrarda hamile olduğumu ögrendim bugün de kanda ögrendim ama beta 43.51 çıktı çok mu düşük sizce 😒 Sizin değerler haçtı?
merii10 Saripapatyam1 adetinz gectimi acaba benm de ilk öğrendgimde 9 du önemli olan iki günde bir düzenli arts olması korkmanıza gerek yok bnce
cgdm-trzi Saripapatyam1 Olabiliyor merak etme benim öğrendiğimde Beta hcg değerim 22 ydi 2 gün sonra 3 katı artmıştı
Saripapatyam1 cgdm-trzi Çarşamba günü tekrar kan vericem inşallah benmkide yükselir yaa bi yanım sevinçli bi yanım buruk oldu 😒
mrsbiyolog Daha yeni gebelikse öyle küçük değer çıkar. İki gün sonra tekrar verirp artışın 1.5-2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol etmelisin🤗
emine240194 Saripapatyam1 canım bende adet olacağım ilk gün yapmıştım 93 çıkmıştı bence normaldir takma kafana şimdi 28 haftalık sağlık bir bebeğim var şimdiden bu kadar takarsan aylar geçmiyor örnek ben 😂
Dlkelc09 Saripapatyam1 adet gününde yaptıysanz bence değeri iyi geçmemiş çünkü adetiniz önemli olan 2 ye katlanmasi bolca su için havuç muz yiyin tmkan testini tekrarlayn 🙏🙏
cgdm-trzi Saripapatyam1 kötü düşünmene gerek yok yükselecektir çok küçük olunca değerde düşük çıkıyor önemli olan değerin artması 😌
ratatosk Saripapatyam1 burmayın Bi yanınızı ilk değerin kaç olduğundan çok 2 gün sonraki değer önemli en az yüzde 60 artması gerekiyor. Hayırlı olsun 🤗
Asel05 Saripapatyam1 erken ogrenince öyle olur esim benim test yapmama izin vermemisti yasak da vardi gunler gecti sonra habersiz test almistim yaptim adetten 7 gun sonra felandi idrae testi koyu çıkmıştı kan testinde de 2160 di betam
Elifdikel Saripapatyam1 iki gün sonra tekrar kan verin iki katına yükselmesi lazım önemli olan artış durumu
Uerdem Saripapatyam1 adetime 1 gün varken 321di ama herkeste aynı olucak diye bisey yok hayirli olsun canim:)
mlkkk Saripapatyam1 benim öğrendiğimde adet günümdü 630lardaydı galiba ama geç döllenme erken döllenmeye bağlı birşey siz sadece 2günde bir olan artışını takip edin
gmze36 Arkadaşlar merhaba buraya yeni katıldım bende salı günü kan verdim 1.02 çıktı değerim çarşamba baktırdım 4.98 çıktı perşembe 7.14 çıktı cumartesi baktırdım 21.75 çıktı bugün baktırdım 35.15 çıktı sizce normal mi