babyberry Nilasyamom hahah cevabınız çok hoş ama şimdi ebebekte aynısını 89₺ ye buldum aşırı mutluyum😂
cilekreceli babyberry fiyat sana hiçbişey geliyosa al, inan ki ikinci bi yastık alsan oda aynı işlevi görüyor
Ece01 babyberry ben mağazadan görerek aldım ondan dolayı farklı renk gelme durumu olmadı. Kılıfı çıkarıp yıkanabiliyor. Çokta yer kaplamıyor bence yastıkla yattığım zaman rahat yatabiliyoruz eşimle.
Minnakhamis babyberry yâni biraz kaplıyor 😬 evet aynı renk geliyor ☺️ Bendeki de attığın renk başka rengi yok diye hatırlıyorum 🤷🏻♀️ Bende e bebekten almıştım ☺️
babyberry Minnakhamis bi de pembe gördüm de yana kaydırınca pembe istemem bu çok güzelmiş, çok teşekkürler:)
archmom babyberry e bebekten aldım canım . İçi çok dolu . Trendyoldan bende bakmıstım . İçi çok boş geliyormus . Almadım . E bebekten aldım . Kuması çok güzel fiyatı çok uygun . Bende sırt üstü yattıgım için yan yatabilmek için aldım . Öneririm .
babyberry archmom evet ben de baktım trendyoldaki yüksek yorumlu bi ürüne genelde içi boş denmiş uğraşmak istemedim doldurmakla. Çok teşekkürler :)
Buketkucuk babyberry ben hamile yastığı aldım trendyoldan 50 tlye. Çok memnunum aldığımdan beri rahat yatıyorum belim ağrımıyor öneririm
babyberry Buketkucuk ona ben de baktım da yorumlarda içi çok dolu değil denmiş ben yastıkta böyle dolu dolu seviyorum o yüzden buna baktım güle güle kullanın
Buketkucuk babyberry teşekkür ederiim bende karnımın altına rahat alabileyim diye içi biraz boş olsun istedim fermuarlı zaten istense içine elyaf doldurulabilir ama dolgun sevenler için uygun değil evet🙈
SedaCeki babyberry bende dolu yastik cok severim ama icinin az olmasi bunun ozelligi çunku bir taraf beli destekliyo bir taraf karninizin altin bir taraf bacak arasina giriyor ve bunlarin hicbiri kalin dolu yastikla olmuyor ben cok denedim.
nisanmaral babyberry ben e bebekten aldım bunu, çok memnunum. https://www.e-bebek.com/baby-mom-cok-fonksiyonlu-hamile-destek-yastigi-p-byp-1453
Tugba111 Trendyoldan 50 liraya almıştım practicerdi sanırım normal yastığımın üstüne koyup kullanıyorum o kadar midem yanıyor ki anca uyuyorum öyle baya rahat ettim ben