Kizlar bn 3 kez 1 er sene arayal kurtaj oldum malesef hep tekrarlayan dusuk yasadim ve yapilan testlerim hep temiz cikti ama hepsinin haftasi kucuktu hep bos gebelik yasadim yani bitek kese olusuyordu devami gelmiyordu sonfasimda 1 dogumum oldu normal oglum dogdu derken beni bi cocuk aski tutmustuki sormayin zoruum neyse heo dusuk yaptigim icim bi daha olmaz korkusuydu heralde bi daha cocuk istedim hemen ikisi bir buyisum dedim sonuc pglum 6 aylikken hamile kaldim rahmimin dinlenmesine hic firsat vermemis oldim kisacasi 🤦♀️sonra oda bos gebelik oldu ett 4 dusuk 1 dogum rahmim yoruldu iyice farkindayim ama tek sansim bebeklerimim hic birinin buyyk olmamasiydi hep bos kese olmasiydi yani kazima islemi olmuyor bunda sadece. Kan pihtisi oluyor buyuk bi siringayla aliyorlar cekiyolar gordum vakumlama islemi diyolar sonra adet gormedim korunuyorduk doktora gitti kist var dedi yikildim bi daha h8c cocugum olmaz heralde artik dedim 4 kurtaj kist felan Allah ogluma can saglik versin dedim korunmaya devam ettik derken hamile oldugumu ogrendim cok karisik biliyorum nasil oldu inanin hic bilmiyorum ilk gnn cok agladim inanamadim su an dada 27 haftalik hamileyim sorum asil olarak su 4 kurtajim (dusugum)2 dogumum olmus olucak bundan sonrakinda cok uzun bi zmn ara vericez cocuk deftwrini kapattik hatta ama ilerde 7 8 sene sonra cocuk istesek acaba sorum olurmi her kez rahmin mahvoldu diyor pskolojim bozuldu yasimda cok genc 24 yasindayim tekrarlayan dusuk yasayanlar ne gibi sorunlarla karsilastiniz