Sevda5895 sherlock_anne gerçekten mi ya birisi yapılıyor dedi birisi gerek duyulmuyor İnşaALLAH bana gerek duyulmaz sanırım doğumdan daha çok kesi rahatsız ediyor beni🙄
sherlock_anne Sevda5895 ya doğum anı karar veriyor sanırım buna. İhtiyac duyulursa tapılır duyulmazsa yapılmaz hiç belli olmaz
gonul0604 Sevda5895 bu tamamen doğru ıkınma çatı yapısıyla alakalı sonuçta kesi atılan yer tekrar dikiliyor ikinci doğuma faydası yok genelde ikinci doğumlarda açılma daha kolay olduğu için bazen gerek kalmıyor kesi atmaya ama değişebiliyor o da 🌸
Bilgeenur Sevda5895 annemin ilk dogumda olmamis 2. De olmus cok enteresan ama doktordan filan kaynaklı heralde🤷🏼♀️
sherlock_anne 2_pamukannesii işte mecbur kalmadıkça yapmıyorlarmış. Yırtılma riski bebeğin çıkamaması vs. Öyle durduk yere ikincide yapmıyoruz dedi
2_pamukannesii sherlock_anne ikincide ilk dikilen yerler kendi yırtılıyor muş zaten kuzenim öyle demişti artık ne kadar doğru bilmiyorum
Duygus123 İki doğumumda da kesi oldu. Bu biraz annenin yapısıyla alakalı bir durum o an ki duruma göre degısebilir. Yırtık olmasındansa kontrollü kesi her zaman iyidir diye düşünüyorum 😁