Nurce Bilge35 kullandınız mı acaba nasıl ?? ben de alcam da başka bi şey almama ihtiyaç var mı acaba bilemedim 🙈
Bilge35 Nurce canım bin daha kullanmadım ama ablam kullandı . Çok memnun hiç yarası olmadı. Simdi ben kullanacağım. Kullan at bi ürün olmadığı için çok avantajlı. Bi araştırın derim canım. Süt sağma makinesi olarak ta avent tavsiye ederim.
Cakil01 Bilge35 Merhaba.😊 Bu silverette kapakları çok duyar oldum son zamanlarda etkisi tartışılmaz diyorlar, doğrudur🙂 Fakat herkesin yarası kesinlikle oluyor mu acaba? Yanı yara olursa mi almak mantıklı yoksa bi köşede dursun ne olur olmaz mı demeliyim sizce😊
Selinnn Bilge35 silveretteyi duydum evet etkisine inanamamıştım sadece acaba reklam mı ücreti de pahalı diye ama sizde öneriyor sunuz gerçekten etkili o zaman kremede gerek yok sanırım onu kullanınca teşekkür ederim 💗
Bilge35 Cakil01 söyle söyleyeyim canım ben emziren ve Gögüs acısı yarası çekmeyen bi anne henüz görmedim malesef. İnşallah öle olur ama bence bulunmalı diye düşünüyorum. Yara tedavi edici özelliği var gümüşün. Ablam hiç yara problemi yaşamadı bu kapak sayesinde ve kullanmaya geç başladı ona rağmen 😊
Bilge35 Selinnn canım kremlerde baktığınız zaman ucuz seyler değil ve kullanıp bitiriyorsun . Bu gümüş kapaklar kalıcı ikinci doğumalara kardeşlere saklanacak birsey ve gerçekten meme ucunda çıkarttığını düşünüyorum
Annee6 Oglum 2 aylik avent gogus kapagini alana kadar 1 ay yaralarka bas edemedim. Garmastan, milkway, lansinoh, ayva cekirdegi jeli... Hepsini denedim iyilesme olmadi kapaklarla 1 gunde gecti yaralarim. Pompada mamajoo elektrikli tavsiye ederim 😊