Gizemlilllll Kizlar elinizde varmı eczanelerde yok ve ablamin cok kanaması var bu igne yi bulamazsak düşük yapacak 12 haftalık hamile lutfen olanlar bi baksin
Alpsdkz34 Gizemlilllll az önce biri paylaşmış ihtiyacı olan var mı diye bi kaç post aşağıda cnm bi bak etiketliyim seni
Gizemlilllll Huri54 çankirida canım varsa eger karsı odemeli gonderirsin uzak olsa bile cunku cok acil
Huri54 Gizemlilllll bende 4 adet kaldı yalnızca ben de kullanıyordum 12. Haftama kadar o kadar az miktar için göndereyim mi?
Gizemlilllll mlsmrtgl uygulamayi tam bilmiyorum ama ozelden yazdım geldimi mesaj ne kadsr var elinizde
merenimo Gizemlilllll sadece 1 kutu ve icinde 9 adet var isinize yarar ise yarin sabah gonderim saglayayim
merenimo Gizemlilllll bende hic bilmiyorum ki melisaayazman@gmail.com bana bu mailden numara gonderin en iyisi
DaisyMom Gizemlilllll arkadasin profiline girip sag kosede 3 nokta var.Oraya tiklayip mesaj gonderin diyor.O sekilde yapabilirsiniz.
Gizemlilllll Huri54 4 adet icin masrafa degmez hem sana lazim olur belki eger hic bulamazsam yazarım.size tekrar tesekkur ederim