Seyda2434 https://imgyukle.com/i/HiNp6e 3 gun once gittik fakat resmi kım gorduyse erkek bu dedi. Kafam allak bullak oldu bu haftada belli ederim ki bebek 😃 yorumlarınızı bekliyorum 😁
Icot Seyda2434 ben de bugün 8+6 günlük hamileyim. 8+0 da ultrason çekildi ve şu şekilde benimki de 🥰 sizin azıcık daha büyümüş bugüne aitse. Bakalım cinsiyetler ne çıkacak 🥰
emineyavuzhan Seyda2434 Yenibosna Nisa hastanesine mi gidiyorsun canım nasıl memnun musun ne kadar muayene ücreti
Seyda2434 Cansel54 bende oyle dusunuyorum ya haklısınız her kafadan bir ses cıktı sormak istedim yine de
Alyaesmaa Seyda2434 Daha toplu kısa duruyo tombik duruyo😂 erkekte daha uzun kemık yapısı iri görunuyo
Seyda2434 Icot bugune ait degıl 3 gun once gittim nu 2.ultasonum kalbini duydum suan aynı gun aynı haftadayız 🥰
Icot Seyda2434 öyle mi ne güzel 🙈 Ramzi miydi neydi o teori vardı plasenta ve bebek yerine göre teoriler ama plasenta nerede bilmiyorum sormayı da unuttum 😅
Seyda2434 emineyavuzhan ben memnun kaldım ilk defa gittim bir arkadasım orda dogum yaptı Fatma hanıma gittim gayet ilgili bir doktor beslenmeme kadar sordum hepsini yanıtladı 150 TL gıbı bir ucretı var
emineyavuzhan Seyda2434 Bende çok istiyorum bundan sonraki muayenelerimi orda olmayı doğum konusunda da çok övüyorlar Nisa hastanesini bakalım hayırlısı olsun canım
emineyavuzhan emineyavuzhan Alyaesmaa Benim bebeğim 7 haftalıkken çekildi ultrason şimdi 8 haftalık oldum yorumlar mısın beni de 😂
Icot Alyaesmaa öyle mi 🙈 hayırlısı olsun tabi. İlkim de kız 👧🏼 bu da erkek olsa iyi olur ama olmasa da hiç hiç sorun değil sağlıklı hayırlı olsun tek dileğim 🤲🏻🥰