Uykucu2307 Kızlar hani ye ekşiyi çıkar Ayşe yi ye tatlı yı çıkar hakkı yi diye. Acaba cinsiyeti belli olanlarda bu şekilde ekşi tatlı ayrımı oldu mu?🍋🍰
Ozerhome Uykucu2307 kızım da hep mandalina tükettim kilo kilo. Şimdi 34+5 haftalık oğluma hamileyim bunda da sürekli tatlı ve şeftali yedim
Nuraygokce Uykucu2307 kızımı bekliyorum çok kötü mide bulantılarım oldu herşeyden tiksindim ve genelde ekşi yedim limon bile yedim😊
Buketkucuk Uykucu2307 beslenmenin cinsiyetle pek ilgisi yok canım ilk başlarda ekşiciydim şimdi tatlıyı da seviyorum ama hala ekşici tarafım daha ağır basıyor kız annesi olacağım kısmetse🌼
UmutVar Alakasi yok en basindan beri meyve tükettim hep mayhos ic sernltici şeyler nasipse oglum olacak 😅 27 haftalık olduk daha yeni tatlı seyler tuketmeye başladım diyebilirim 🤭🤭
Neslihan5252 Uykucu2307 alakası yok bence ben hem ekşi yedim ilkinde ikincide tatlı 3 cü oglum da karışık 4 cude ekşi yine bakalım 4 bebeğim ne olacak bu arada 3 oğlum var
Mugesahra33 Uykucu2307 bn kızımda hep tatlı ıstedım yedım,eksıyıde sevıyordum ama tatlıya delıydım,şimdi bebeğim erkek aşırı tatlı isteğim yok,ekşiyi de sevıyorum yıne💞
Mavi87 Uykucu2307 alakasız bulan var ama benim ablamın hamileliğinde deliler gibi lokum yemişti öyle böyle değil ama. Ekşiden tiksinmişti hatta limonu görünce kusmaya giderdi 😊 erkek bebişi oldu. Belki tesadüftür bilemedim.