SevincMemis Hamileyken sac kestirilir mi hanımlar kime sorsam batıl inanç diyor ama ben kestirmedim diye devam ediyor🤭 Kestirilmeli mi sizce ?
mommysweet SevincMemis ya tabiki kestirilir hamile olduğumu öğrendikten sonra hemen gittim kestirdim diyebilirim hatta :)
Syma-ma SevincMemis ben kestim hem de iki defa 😁 kısa saç çok rahat ya kış günü bir de uzun sacla uğraşamam 🤣
Nil-123 Saçım o kadar uzun ki tararken ve temizlerken cok zorluk cekiyorum 😔 kestirmek istiyorum ama korkuyorum bu gidişle Ağustos a kadar ayağıma inecek 🙊
sedasenturk SevincMemis hurafe ama ben yine kestirilmemesi taraftarıyım canım , biraz daha bekle dogumdan sonra kestirirsin bende öyle yapıcam
SevincMemis sedasenturk o kadar vitamin alıyoruz o vitaminler saçlarıma gideceğine bebeğime gitse daha iyi değil mi çocuğun omruyle alakası ne korkuyorum kestirmeye ama mantıklı da gelmiyor
istanbul3434 SevincMemis ben kestirdigimin ertesi gunu hamile oldugumu ogrenmistim🤣 simdi kestirmiyorum cunku lohusa taci takinca saclarim az uzun dursun istiyorum fotolarda ama dogumdan hemen sonra ilk is kosa kosa kuafore gidicem😁 valla hem hurafe hem de kisa sac cok buyuk rahatlik
Ozgulos Ben kestirdim de boyattım da, çok büyük rahatlık kısa saç, insana kendini daha bakımlı hissettiriyor aynaya baktığında
Memetzeynep SevincMemis 1 hafta önce kestım hatta çok uzundu saçlarım suan toplaması bıle zor oluyor 😊
sedasenturk SevincMemis sen kalbinin sesini dinle kuzum için nası rahat ediyosa öyle yap hiçbişeye zorunlu hissetme kendini
Yenigebe9 SevincMemis ne alaka sac ya, bebekle nasil bi alaka olabilir, kes gitsin 😂 ayagimda ki tirnagi kesebilir miyim gibi bi soru