Gizmolata Kaderrr61 yanlış anlamayın ben bebek gramı söylemekten yana değilim🥰 ama hamileliğimin en iyi haftaları diyebilirim, ilk 4 ay hasta gibiydim şuan gayet iyiyim 23+5. Gebeliğin balayı dedikleri zamanlar olabilir inanılmaz saçma bir enerji😂😂
Deteledmom21 Kaderrr61 23+1 bendee 22+1de 465 tii şuan herhangi bi sıkıntım yok biraz nefes darlığı dışındaa
Kaderrr61 Gizmolata sizin tercihiniz tabikide benimde ilk iki ay ölü gibiydim halsizlik istahsizlik benimde en guzel zamanlarim 😂😘
cryingbaby Bende 23+2 , geceleri uyuyamiyorum, burnum tikaniyor yada kuruyor, agzim kuruyor, yarim saatte bir su icmek istiyorum, uyku duzenim bozuldu yaa sizde oylemisiniz?
Kaderrr61 cryingbaby bendede burun tikanikligi bogaz kurulugu var grip oldum saniyodum hamileliktenmis demekki
UrazyadaMasal Ben 20 haftanın içindeyim iki gundu feciiiii bir baş ağrısı çekiyorum eğildiğimde basım dönüyor. Geçen mide bulantim nuksetti. Çok zorlandım bu iki gün ya. Baş ağrısı normal mi ki
Kaderrr61 UrazyadaMasal canim normalmi bilemiyorum benimde agrımisti ilk aylarimda ama onemsememistim doktoruna bi sor istrrsen