Aryam-15-15 Kizlar doktorr suyun tam fazla demedi ama sınrda dedi onu ne anlmda dedi bna yani anlmadim ,not az degil fazla anlmda diyorum
Gizmolata Aryam-15-15 benim 2 hafta önceki kontrolde fazla çıktı, sanırım şeker var bende idrarda glukoz fazla çıktı, kanda da çıktı çarşamba şeker yüklemesi yapılacak. Şeker yüksek olunca artıyormuş su, ama sebepsizde artıyormuş siz kaçıncı haftadasınız
KubraaaD Aryam-15-15 canım şeker vardır. Kan şekerini ölçtür. Yediklerine dikkat et. Makarna pilav tatlı şeyler tüketme meyvede bile şeker var. Bebek büyük olmasına da neden oluyor Sezaryan olmak zorunda kalırsın. Kan şekerini açlık ve tokluk olarak sağlık ocağında ölçtürebişirsin.
koala06 Aryam-15-15 Bende 28. Haftaya giriyorum artık 26 da şeker yüklemesi yapıldı suyum fazla diye ama şeker çıkmadı. Genetik de olabiliyor diyor bazı doktorlar bilmiyorum. Benim hala suyum fazla bi sorun olmuyor çok şükür ama nedenini kesin net hiç bi doktor söylemedi
Gizmolata Aryam-15-15 bende 23+5 🥰 çarşamba şeker yüklemesi yaptırıcam ona göre devam edicez. Siz detaylı ultrason yaptırdınız mı?
Aryam-15-15 Gizmolata cuma gunu canim detayliya gicem iste bna ekmek tatli vs vs kestrdi daha test yapmadan
Gizmolata Aryam-15-15 detaylıda daha net çıkar su miktarınız siz şekerli ve karbonhidrat yememeğe özen gösterin düzeliyormuş çünkü🥰
koala06 Aryam-15-15 Valla hiç bilmiyorum anneminde suyu fazlaymış bana hamileyken genetik olabilir mi dedim olabilir dedi