Nurunannesiii12 elifinannesiiii korkma derim çoğunlukla bu şekilde söylenir ve bebek te bi sıkıntı çıkmaz.allaha sığın dua et. Hastalıklı doğacak deyip etrafında bi çok bebeğin sapasağlam çok zeki çocuklar geldi dünyaya.korkma.gerekli testleri yaptır testler temiz çıkarsa kesin konuşmuştunuz neye dayanarak diyebilirsin. Inşallah da temiz çıkar sen hiç korkma.boyle korkutuyorlar insanları.en son bi komşuya demişlerdi testleri teniz çıkana kadar az korku çekmedi kizcagiz
Fndkkrdu elifinannesiiii Canim ben ablam sayesinde görüşme imkanı bulmuştum normalde çok pahalı bir doktor dudak uçuklatan fiyatlar hatta Amerikan hastanesinde görev yapıyor Oluş Api doktorun adı . Kendisi prof zaten arastrin isterseniz biraz ona göre kararınızı verirsiniz. Kendi doktorum da Tamer Sözen kendiside yüksek riskli gebeliklerle ilgileniyor gerçekten çok başarılı ilgili bir doktor her seferinde dua ederim kendisine Oluş hanımla aynı şeyleri söylemisti kendisi bana.
yasemin257 elifinannesiiii uzman perinatologlarla gecirdim aylarca sinirin 3 oldugunu ustune basa basa dedi. Para tuzagi hastanenizi degistirin
archmom elifinannesiiii sınırım 3 oldugundan eminim canım . Benim bebeğimin 1.22 çıkmıstı . Doktor çok güzel bir ölçü demişti . 3 ten yukarısını riskli kabul ederiz demişti ve ben 3 lü bile yaptırmadım. Hatta 22. Haftamda detaylı ultrasonumuz vardı 2 li sonucu ile gittim iyi bir profesore o da eski sonuçları inceledi ilk ve 1.22 çıkmıs sınırımız 3 harika bir sorun çıkmamıs dedi . Doktorunda bir yanlıslık var canım . Seni bilerek fetale yönlendirmek istemiş olabilir. Baska yere git yaptırmadan önce bence
Mom8 elifinannesiiii yalnız sınır 3 ve bebeğin ense kalınlığı değeri gayet iyi çıkmış doktor başka birşeyden şğphelenmiş olmasın bu değere göre fetaldna inanılmaz gereksiz yoksa
elifinannesiiii Mom8 ısrarla başka bir anormallik görüp görmediğini sordum sadece ense kalınlığından bahsetti kendisi. Burun kemiği oluşmuş dedi senin haftana göre 1,2-1,5 arası değerler ölçmeliydim diyor ölçüm yapıldığı gün 11+5 günlüktüm
Ogretmenanne35 13+0 da gittim daha sonucu çıkmadı aöa 2 çıktı ense kalınlığı bir şey demedi bana da doktorum
Ayskem elifinannesiiii benimde 1.7 değerim testi yapan doktor normal demişti Bugün kendi doktoruma göstericim
Kadze elifinannesiiii bende dün yaptırdım ultrason kağıdında 1.7 yazmıştı doktor ağzı yüzü burnu hep görünüyor sorun yok dedi kan sonucum daha çıkmadı neden 1.7 ye böyle bişey söyledi anlamadım bende nette hep 3 sinir diye okudum kafam karıştı simdi
Mom8 elifinannesiiii saçmalamış ya perinatoloji uzmanına git baksın en net cevabı verir bu konu zaten perinatologların uzmanlık alanı o bile söyler sana fetal DNA ya gerek yok diye bu doktorunda değiştir
Ssmzsh elifinannesiiii değeriniz iyi aslında değer biriminiz değişik değilse. Ben sınırı 3diye biliyorum bebeğimin 1.5 çıktı doktorumda 3demişti. Kafanız rahat olur iyi yönden bakmak gerekirse çünkü daha başındasınız düşünerek aylar geçmez. Ama içimiz ferah olsun bir sorun çıkmayacaktır 🌺
karazlem se26es kaçıncı haftada yaptırdınız acaba testi. Benimde 3.4 cikti 10.haftadayım bugun fetal dna test verdim.
Mel05 elifinannesiiii cnm sadece ense kalinli deyilki burun kemigi de onemli faktor. Keske tam bir sekilde 2 test yapilsaydi dok. Ilk basda boyle moralin bozulmasaydi. Korkma 10 gun sonra inş gyzel.sonuc alirsin.
Mom8899 elifinannesiiii Hayır ya sınır 3 diye biliyorum bende. Ben dün gittim 13 haftalığız, 1.7 çıktı benim de. Doktorum her şey yolunda ve hiçbir sıkıntı yok dedi.
Nilasyamom Kızlar 12. Haftada ultrasonda Herşey normaldi ikili testim de temiz çıkmıştı şükğr. Ama 2 gün önce yaptırdığım 3lü testte down send pozitif çıktı 😞 böyle olan ve sonra normale dönen var mı? Çok üzgünüm Allahım sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin
Mom8899 Nilasyamom tanıdık 3 abla var; doktorlar 3üne de aynı şeyi söylediler ama bebekler gayet sağlıklı doğdular çok şükür. Canınızı sıkmayın, umarım bi yanlışlık vardır. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Nilasyamom Mom8899 amin inşallah 🌸🤲 En büyük duam sağlıkla kavuşmak şu mübarek cuma gecesinde. Allahım herkesin evladını bağışlasın