Sukran_inc Herkese merhaba bugün tetonoz aşısı oldum. 19+3. Haftamdayim gec mi sizce siz ne zaman yaptırdınız. Biraz sohbet edelim😊
BurcuLice Sukran_inc ben bu ayın 21 de ikinci aşımı oldum kolum kaşınıyor arada birazda şiş son 3,5 ay kaldı kilo vermeye çalışıyorum yeni başladım gerçi ama 🤣 olsun
Bsmlh Sukran_inc var ama bebek 3. Aylık asısını olurken 5 doz olursan eğer 10 sene koruyor ama ben ılkınde 2 doz oldum bunda bılmıyorum😁
Bsmlh Sukran_inc ben 24 haftadayım canım kızım olacak 38 de Sezeryan inşallah sonuna kadar sorunsuz dayanırsa bugub tahlıller verdım geldim sizin bellimi
Sukran_inc Bsmlh yaa bende 19+3 randevu zor aldim yarin gidicem insallah belli olacak. Benimde sezaryen olacak büyük ihtimalle 4. Hamileligim hic beklemiyordum. Bakalim yarin ogrenicez😊
Miskokulum35 21 haftaya giricem yarın. Daha aramadılar sağlık ocağında. Başka sağlık ocağına aldım kaydı yarın gidip sorucam daha
Bsmlh Sukran_inc olsun onun yiyecek ekmegı varmıs sürpriz sizinle gelmıs rabbım saglıklı evlat versın bide kalbinizdeki hangısı ise onu versin inşallah🤲
Bsmlh Sukran_inc amin inşallah kolestrol biraz yüksek ama artık dengeleyeceğim yaş gittimi sorunlarda degısıyor gebelıkte maalesef buna sukur tüm bebeklerimiz saglıkla dünyaya gelsinler inşallah🤲
Sukran_inc Bsmlh aynen oyle amin inşallah hepimiz için. Herkesin gönlünce olsun. Sağlıklı olsun gerisinin bir önemi yok😊☺