ilaydanurhavvat Slm kızlar 29+3 haftalık hamileyim. Bu sabah kızımın hep durduğu yerde kalp atışı gibi pıt pıt lar oldu elimin altında da rahatça hissediyordum yaklaşık 1 dakika sürdü. Sizce bebeğimin hıçkırığı mıydı o pıt pıtlar ❤🙏🏻😇
oglusunakavusmayibekleyenanne ilaydanurhavvat ayyy canım akşam bizimde iyle oldu kalp atisi gibiydi eşim elini koydu biran da hıçkırmaya başladı oglusumuz çok güzeldi ya bu mutluluğun tarifi yok rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza almayı nasip etsin 🙏💕🤰
Soraya ilaydanurhavvat 23 haftalık bebeğim Normalde dönmelerini tekmelerini vs hissediyorum ama dün ilk kez hickirigini hissettim Fakat küçük bi pit pittan biraz daha iddialiydi Bütün vücudu ile zıpladı sanki bunu yaklaşık 1 dk kadar sürdürdü sonra durdu Onu izlemek yaşamsal fonksiyonlarına şahit olmak Kusursuz bir his
OktayEsenglBa Hergun mutlaka oluyor 32+4 deyiz bazen üzülüyorum cok uzun sürüyor onu verene kurban olurum ben
ilaydanurhavvat Soraya kesinlikle katılıyorum sana canım karnımın dalgalanmasını izlemek muhteşem bi his onun iyi olduğunu bilmek herşeyden daha güzel ❤🙏🏻☺