yararkardelen merhaba güzel anneler🌸 ilk hamileliğim 17. haftamdayım. bebeğinizin ilk hareketlerini nasıl hissettiniz tam olarak nasıl bir hisse benziyordu?? teşekkürler şimdiden. hepiniz için harika bir süreç olsun🌸💜🧿🦋
flowers yararkardelen 18+3 iceriden pit etti birsey yani net sekilde anliyorsunuz burada tarif edemiyorum ama anladim ben o oldugunu🥰
Sermec27 yararkardelen ilk karıncalanma gibi oldu daha sonra cok minik balon patlaması gibi şimdi 17+4 haftalık hamıleyım böyle cok minik itme gibi bir sey oluyo 1 2 kerelik ama cok minik ikinci gebelik iç karnım dar ve 46 kılo ile hamıle kaldım onunda etkisi var galiba 🥰
BusrAlpay_34 yararkardelen 16 hafta da hissettim ilk ama elımı karnıma koyunca elimin altından bişey kayıyordu bebek hareketıymiş ilk gebeliğim bnde çok bilmiyordum sonra 22 yada 23 haftada hissettim hareketını ama hep karnım da gez gezıyo gıbıydı 😄😄
Nazli8 yararkardelen Ben de 17.haftamdayım cnm:) Karnımın çeşitli yerlerinde pıtırtı gibi çok kısa süreli hisler oluyor🥲Doktorum sordu hissetmedin mi hala diye yok dedim kıpırtı var ama emin değilim dedim😄🙈Tamam bebektir o işte dedi😁 Hapşırınca ve karnım doyduğunda oluyor şu anlık genelde😁❤️
yararkardelen hepinize verdiğiniz cevaplardan dolayı çok teşekkürler bakalım bizim ufaklık kendini ne zaman belli edecek merak ve heyecanla beklemedeyim🧿🌸💜