TugceGDK minik_7984 Hayır canım adetliyken altdan muayene etmez ama alttan muayeneden korkma bende hamilelik öncesi kontrol amaçlı gittim alttan muayene etti hiç acısı ağrısı yok.
Eda115354 minik_7984 evet ediyor. Kan tahlili verdim ben de. Kanda çıktı ama üstten kese göremedi. Alttan baktı alttan gördü keseyi bakabiliyor yani.
Eda115354 minik_7984 Anlamadım galiba. Gebelik öncesi alttan muayene oluyor yumurtalıklara bakmak için. Ama adetin üç gün geçti mi üçüncü günü mü adetliysen bakamaz tabiki 🤷🏻♀️
Eda115354 minik_7984 he tamam adetliyken ben de gitmiştim sadece kan tahlilin de adet hormonlarına ve yumurtlama zamanı da ayrıca yumurtla hormonlarıma bakmıştı doktorum. Alttan muayeneyi o zaman olmuştum.
inci4141 minik_7984 belki 50 belki 60 kere alttan muayene olmuş birisi olarak diyorum korkulacak hiç bişi yok. Rahat olun yeter.
Beyzan Tostosunannesiii o kadar detaylı bilemicem çünkü hakim değilim konuya. İnşallah yoktur yapışıklık filan ☺️
AybukeA balperisi_71 rahim agzinda virüs var mi bakteri var mi diye bakılıyor. Cinsel yolla bulasabiliyor, virüs için önlem alınmadığında tedavi edilmediğinde rahim ağzı kanserine kadar ilerleyebilir. Oyuzden her sene testin yapılması öneriliyor 😊
Bernayben minik_7984 canım o muayene ve kan tahlilinde her şey normal çıkmıştı. Bir sorun görünmüyor demişti doktorum. 6 ay deneyin olmazsa tekrar görüşelim demişti, adet takvimi ve yumurtlama dönemimi takip ettim ilk denemede çok şükür hamile kalmışım😊🤲🧿