Zehra7887 Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim kist oluşmuş sol tarafımda sizde de olan varmı nasıl geçti bişey yapmam gerekiyormu kendi doktorum önemli değil dedi başka bi doktora başladım bugün takipte kal çok büyürse hastahane yr yatabilirisin dedi 😬
BegumIscanTunc Zehra7887 13+5 haftayiz hala kist var 5+2 de kist olduğunu öğrenmiştim şuana kadar hala duruyor doktor sorun teşkil etmiyor dedi ama yinede kontrollerde hep bakıyoruz büyüdümü küçüldümü diye
BegumIscanTunc Zehra7887 çokmu büyük kist canım benim kist bebeğimin kesesine yakın doktorum dikkat ediceksin dedi iğne ve ilaçlar verdi kistim sağ tarafta ve ağrı yapıyor normal demişti birde riskli gebeliğim düşük riskim felanda vardı
BegumIscanTunc Zehra7887 hamileliğimin başından beri sürekli gittim canım riskli gebelik gecmisim var ve gebeliğim riskli bundan dolayı da kist ağrı ve kanama yaptı birde en son kontolum 13 haftalıkken gittim o zaman kistim küçülmeye başlamıştı şimdi 24 Şubat’ta kontrole gidicem
Zehra7887 BegumIscanTunc BegumIscanTunc sol tarafımda Birden fazla var bende yoktu normalde kist ama hamilelik te oluyormuş bu 13 cm dedi doktor birden fazla varmış ama düşük tehliken yok dedi şişlik yapar kontrol altında olman gerekiyor dedi
Zehra7887 BegumIscanTunc benim ağrım falan yok çok şükür gayet normalim umarım benimkilerde küçülür ara ara kahverengi lekeler geliyor kistlerle alakadımıdır bilmiyorum
Zehra7887 BegumIscanTunc aynen canım bende kullanıyorum onlardan ama bunlarınkistlerle bir bağlantısı yok düşük tehlikesi için
BegumIscanTunc Zehra7887 canım benim kistim kanama yaptı ve kistim bebeğin kesesine yakın o yuzden kistin kanama yapmasını engellemek icin verdi onun yanında düşüğü önlemek içinde verdi her ikisini önlemek amaçlı