Kısaca yazmak istedim öncelikle miyom vardı bende bir cm den küçük ve hamile kalmıştım 10. Haftada ilk doktora gittim ve sonrası 19. Haftada miyom büyüyordu ortaya çıktı daha sonra 30. Hafta her şey iyi dedi devlet hastanesi doktorum su plesenta ve köye gittik orada kanama oldu lekelenme şeklinde ve hastaneye gittik plesanta sızıntı dediler nedeni belli değil ama artık riskli hamilesin dediler gittiğim hastane için üç hafta sonraya randevu buldum doktorum kendisi hastalanmış ayrılmış diğer doktor özel hastanede işe başlamış tek doktor vardı yoğundu ve dedim ki bir haftadır kaşınıyorum hamilelik başında da kaşındım ama sonra geçmişti aslında hiç geçmemiş ılan gebelik kolestazı oluyormuş bir ara geçer gibi yapıp geçmiyormuş ve şehir hastanesine sevk edildim sonrası ise yatarak tedavi başladım karaciğer doktorum ve acil doğum doktoru erken risk doktoru muayene etti cuma ve cumartesi pazar ultrason nts iyisi kalıntım azaldı ilaç işe yarıyor sandım pazar gecesi cuma beni kontrol eden doktor geldi ve baktı ultrason ile bu su ile bebeğin sabaha çıkmaz dedi bende yarın taburcu olacaktım iyisi her şey dedim sabahı beklersek erken risk doktoru bakar ama bebeği kaybederiz sabaha kadar bende beş dakika içinde acil doğuma gittim kimse yoktu annem vardı ama oda değiştir dediler beni götürürler iken o an yoktu 34+beş günlük iki kilo 44 cm doğdu Bebeğim dört gün daha kaldık hastanede eve çıktık üç buçuk ay önce