Ardenikom Nermin_Medis o da herkeste aynı olmuyor arkdşlarımın hep kız bebeği olmuştu benim erkek onlarınki benden daha koyulaşmştı değiliyor bütğn belirtiler kişiye göre
Nermin_Medis Gulsen4224 segirme dediyiniz şey hoplama zıplama gibi bişeymi? Bendede oluyo daha 6 haftalık hamileyim ama karnımda hareketler hiss ediyorum sanki bebegin hareketleri gibi
Nermin_Medis Nermin_Medis Gulsen4224 çok teşekkür ederim bende koyu çokta iştahlıyım ama sonradan kız derse doctor sanki hissler karışıyor
-Bicibici- Gulsen4224 ay sağol kuzum allah razı olsun ♥️ bakalım doktor bişey dicek mi cinsiyetiyle alakalı
Gulsen4224 -Bicibici- sende sağolasın balım rica ederim hayırlısı olsun inşallah bakalım doktorun ne diyecek 🙈😍
Nermin_Medis Gulsen4224 çok teşekkür ederim peki 6 haftalık gebelikde anlıyormusunux yerleşmesine göre kızmı erkekmi? Mesela bende sağda oluyor 2 hamileligimde de sağda oluşuyor bebek bu hamilelikde sağda. Acaba yinemi kız?
Ardenikom Nermin_Medis ozaman erkek bebek diyolar benim ilk gebeliğimde de cok erken olmuştu ozaman da oyle demıslerdı oglum oldu
irorkay Gulsen4224 canım Bir şry soracağım mesela 12 haftalıktaki tahminlerde sonradan değişen oldu mu ya da olması muhtemel mi? Çok merak ediyorum da 😍😊
Gulsen4224 irorkay değişiyor cnm ben erkek diyorum doktoru kız diyor öyle kalıyor aradan sonra bebeğim erkek diyen oluyor 🙈değişiyor yani kuzum bazen bende tutturamıyorum 😅
Gulsen4224 Nermin_Medis alakası yok cnm değişme oluyor kese ve bebeğin sağda solda olması ile cinsiyet tahmininde yanılma oluyor 🌸