-Bicibici- Gulsen4224 valla helal olsun hastayım size ve sizin gibi böyle detaylarını görenlere 😍 bende bakıyorum öyle silik bölük pörçük geliyo bana 😁
Gulsen4224 -Bicibici- sağolasın cnm artık göz alışmış bebeklerin yapısına kafasına 😍🙈içine girersen sende anlamaya başlarsın aslında balım 🙈🥰
-Bicibici- Gulsen4224 12 haftalığım bu hafta randevum var aldığım ultrason kağıdını sana göstermek istiyorum bana da bi tahminde bulunur musun kuzum 😍
AsenaEmre Gulsen4224 10 haftalık Ken bakmıştın USG ye bugün ikili tarama için gittim hem hareketli hem arkası dönüktü meraktan ölcem 🥰 USG alamadık bugün bugünü çok beklemiştim .🥺🥺
Gulsen4224 nurnur4333 10 haftalık olmamış cnm daha belli olmaz 🙈nubu kız bebeğinin ama ilerde değişmez umarım 🌺
Ardenikom Gulsen4224 canım ikinci hamilelğin olduğu için tecrübelisin sana sorayım.. 7.8 haftalarda karnında seğirme olmuş muydu?
Gulsen4224 AsenaEmre keşke arkası dönük olarak çekseydi ama genelde arkası dönük bebekler kız bebek oluyor 🌸🙈baktıklarım hep kız
Gulsen4224 busra1485 https://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın🌸