AlinaET Alara005 eskiler herşeyde olmasada bazı şeylerde doğru söylüyor 😄 kaynatmak gerçekten yeterli
Gizmolata Alara005 bende kaynamış suya koyup beklettiklerini gördüm direk kaynatmıyorlardı ama kaynatanda var bişey olmuyor yazıyordur kutusunda zaten
ssuleeyuce Alara005 emzige gore degisiyor. Kaucuk emzikler kaynatilmaz kaynamis sicak suda bekletilir. Silikon emzikleri bi 5 dk kaynatabilirsiniz. Sterilize makinaniz varsa onada koyabilirsiniz
AlinaET Alara005 yani kaliteye göre değişirmi bilmiyorum ama çevremde herkes öyle yapardı kimseden erime sorunu duymadım
kbrMEVA Alara005 kaynatavaksin canım ben emizik biberon suluk hep kaynattim hiç bişe olmaz hatta her hafta kızımın emziklerini biberonunu kaynatiyordum şimdi büyüdü kızım ayda bir kaynatiyorum
BurcuP Alara005 sadece 5 dk kaynar suda tutacaksınız en garanti dezenfektasyon kaynatma ,ayrıca emzik biberon temizleyici ürünler var e bebekte bir tane alın mutlaka
Yasemin301 Alara005 emzik kaynatilmaz 5 dakika kaynar suda bekletin yeterli kaynatmak kanserjn maddelrn aciga cikmasina neden olur
kbrMEVA Yasemin301 çok şükür bişe olmadı kaynatma dediysem saatlerce değil tabiki bir iki kaynar gelince kapatiyorsun altını bitiyor en temizi o şekilde yani tabi benim düşüncem 😀😀
1Anne2Bebek1Kopek Alara005 ilk oglumda avent kullanıyorum bips de aldm emzik biberon temizliyiceler var bitkisel ama kaynatiyorum da erime falan olmuyo
Yasemin301 1Anne2Bebek1Kopek erime yapmaz ama kanserojn uretir oyuzden 5 dakika kaynar suda bekletmek yeterli
irva Alara005 Ben biberon da emzik de avent kullanıyorum.Kaynamış suya atıp 5 dk bekletiyorum.Hiçbir sıkıntı da yaşamadım 2.5 aydır.😊
1Anne2Bebek1Kopek Yasemin301 kaynatiyorum derken suyu kaynatıp suda bekletiyorum erime yapmıyo anlamında dedim 😊