Sim25 Arkadaşlar merhaba ben mayonezi çok seviyorum fakat çiğ yumurtadan yapıldığı icin tüketmek doğru mu bilemedim az miktarda yesek birşey olur mu siz yediniz mi ?
Mennu Sim25 bende canım cok isterse az da olsa tuketiyorum. Cok şükür sorun olmadi. Zaten cokta saglikli birsey değil hiç yememekte fayda vardir
Nurbalam Sim25 canım mesela patates kızarttığım da burger kşng kutuları olur ya ha işte onu bile bitirmeyecek kadar tüketiyorum maalesef ama üstte arkadaş vefan mayonezden bahsetmiş denemeyi düşünüyorum şuan
Evremadas İnternette vegan mayonez tarifi bulduk canım biz eşimle onu yapıyoruz yumurta yok içinde. İstersen bir bak evde sende yapabilirsin için rahat eder:)
mmavi Normalde cok aramam yemek icin olmasada olur yani ama hic yemiyim demedim yani denk gelince tadimlikta olsa hep yedim.
Edae Sim25 ben de az az tüketiyorum forumda biri içinde çiğ yumurta olsa raf ömrü nasıl uzun olabilirdi çiğ yumurta yok pastörize edilmiş yumurta var dedi mantıklı geldi 😅
Demir06 Sim25 ev mayonezi tüketmek yasak.marketten aldıklarımız pastörize yumurta tabiki yararlı değil ama tüketebilirsiniz çiğ yumurta içermiyor
Aprilmomy Sim25 Pınar katkısız mayonez tüketiyorum ben, etiketinde içerik bilgilerini okursanız pastörize yumurta göreceksiniz, pastörize edilmiş yani Çiğ değil demek..afiyet olsun 😊